Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Preci apmaksā, adresi, kur sūtīt nedod

Vai kāds ir sastapies ar situāciju, kad darījums it kā noris raiti, saņemu pārvedumu, iepakoju preci un grasos nokārtot sūtījumu, bet pircēja nav uzrakstījusi adresi, uz kurieni sūtīt. Pirmo vaicājumu izlasa, pēc tam vairs nerādās.
Kas tā par spēli? Ko grib ar to panākt?
La Isla Bonita
Sūtiet naudu atpakaļ, bloķējiet un miers. Lai nenosauc nekur par krāpnieci. Kurjeri forumos bieži dalās pieredzē, ka daudz ir nepieskaitāmo, uz sava privātuma pagriezto personu, kuras pilnā nopietnībā sapērk visu ko un uz jautājumu par adresi atbild, kāda tad daļa ir tam, kas prasa piegādes adresi. Taksistiem arī mēdza atbildēt - kāda tev daļa, kur es braucu. Viena man teica - jums pašai jāzina manu adresi, vai sistēmā neparādās? Nu ja neesi pildījusi neko, tad nerādīsies ar'. Un tie ir Interneta veikali, šeit tad vispār nav brīnums.
filozofe
Šeit reti tirgojos, bet vienmēr ir otrādi-tiek iznestas smadzenes par potenciālu krāpniecību, kaut gan prece sen jau ir ceļā. Bet šis- kāda tev daļa, uz kurieni jāsūta vai kur es gribu braukt, vispār ir kaut kas nedzirdēts.
marite.rudko
Man bija līdzīgs gadījums, arī nebija adreses uz kurieni sūtīt. Es 20 Eur atgriezu atpakaļ un vēl no savas kabatas piemaksāju bankas komisijas maksu - 0.36 Eur, jo mums bija atšķirīgas bankas. Un tas nav nekas, jo es pasaudzēju savu nervu sistēmu! Lai pasargātu šādus cilvēkus no pirkumiem, kas patiesībā viņiem nav vajadzīgi, pērli rezervēju tikai tādā gadījumā, ja ir ienākusi ne tikai nauda kontā, bet norādīta adrese uz kurieni paciņu sūtīt. Un tikai pēc tam seko pakošana!!! Ātrāk neiesaku saiņot!

Visiem priecīgu pērļošanu un brīnišķīgu šo pirmssvētku laiku! :)
La Isla Bonita
Dzeguze var aizbraukt pēc tam, kad 30 pozitīvas atsauksmes ir saņemtas. Var būt arī prozaiskāka versija: sākumā nevarēja izdomāt, kur viņai ērtāk saņemt (būšu mājās vai uz laukiem braukšu, darbā šonedēļ būs klātiene vai attālināti utt.), vēlāk kaut kas atgadījās un portālā kādu laiku nav iespējas ienākt. Varat jau pagaidīt vēl, tā prece jau ēst neprasa. Bet es atskaitītu ar piebildi, ka var pieteikties vēlreiz, kad būs skaidrība ar adresi.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.