Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Mammu un mazuļu tikšanās Jelgavā

Sveikas mammas. Aicinu Jūs katru ceturtdienu uz tikšanos kopā ar saviem mazuļiem, Jelgavā, Kid Lounge telpās. Ko mēs šeit daram?
1)Pirmkārt un galvenokārt,mammas atpūšās,jo bērni ir aizņemti ar rotaļām un citiem bērniem.
2)Mēs vērojam savus mazos.Kā katrs iejūtas sabiedrībā,kāds veidojas kontakts ar citiem bērniem,kādas mantas labprātāk izvēlas,vai ir aktīvs vai vairāk novērotājs.Caur rotaļām mazais iepazīst pasauli,kļūst drošāks pieaugušo un citu bērnu sabiedrībā.
3)Mammām vienmēr ir par ko parunāt,padalīties pieredzē,saprast,ka citām mammām ir tāpat,kā tev.Lielākā daļa no mums šobrīd ir BKA,tapēc kaut 1 dienu nedēļā izrauties no ikdienas rutīnas ir vērtīgi.Kā arī mierīgi izdzert rīta kafiju, jo šeit mazais izturas savādāk,kā mājās,viņam nav nepieciešama nemitīga mammas uzmanība.
4)Mēs šeit veidojam jaunu paziņu loku, katru nedēļu tiekoties,sadraudzējamies arvien vairāk.Arī mazie sāk jau apzināt jauno rotaļu teritoriju. Līdz ar ko jau tiem,kam tuvojas 1,5g.v. sanāk neliela gatavošanās bērnudārzu gaitām,kur būs līdzīgi, tik mamma nebūs tuvumā.
Tāpēc,ja arī tu vēlies pievienoties mammu pulciņam,raksti 29 871 705 un tiekamies ceturtdienās 10.00-12.00 Biznesa Barona centrā,Kr.Barona 40A,Jelgava.Dalības maksa 5€
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.