Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Daudz skatījumu pērlēm

Labdien!
Mana pērle stāv andele mandele jau 10 dienas bet ir savākusi tikai 21 skatījumu.
Skatos ka viens cits cilvēks identiskas kategorijas pērli ir ielicis dažas stundas atpakaļ un ir savàcis 500 skatījumus.
Kā tas ir iespējams?
Kàdi ir jūsu ieteikumi kā savākt vairāk skatījumus un sirsniņas?
ariwka
Iespējams tas cilvēks ir ielicis sludinājumu jau sev, vienkārši bij beidzies sludinājuma termiņš un viņš to atjaunoja... atjaunojot sludinājumu skatījumi nemainās, bet datums kad ir izlikts sludinājums gan atjaunojas.
La Isla Bonita
Viņam var būt daudz sekotāju. Pievilcīgākas bildes. Bet ko jums dod skatījumi un sirsniņas, ja manta nav nopirkta? Skatījumi ok, tomēr paaugstina auditorijas aptveršanu, bet sirdis... Man, piemēram, tikai reizi no 10 preci iegādājas sirds licējs, ja pat tur tās ir 20-30. Ir kādas 2-3 lietotājas novērotas, kuras uzreiz liek sirdi, tiklīdz lietu izlieku, katrai un vienmēr. Iegādes no katras - 0. Bet pircēji, kas pērk jau 3.-4. reizi, nekad "sirsnīgajos" nav manīti vai īsi pirms iegādes atzīmē. Ar sekotājiem tas pats, viena kundze seko vispār visiem, kuru profilus es redzēju, pirkumi - 0.
dimants04
Skatījumu un sirsniņu daudzums NEKO nedod-visbiežāk pērles nopērk tie,kas tās nemaz nav nolaikojuši-vienkārši ierauga,iepatīkas un uzreiz nopērk! Un es srī esmu ievērojusi vienu lietotāju,kas nolaiko lielāko daļu manu pērļu,īpaši jaunas,tikko ieliktas,bet vēl NEKO no manis nav nopirkusi,kaut gan daudzreiz esmu pazeminājusi cenu! Un vēl-iespējams,ka sludinājums bijis izlikts jau vairākas reizes iepriekš,savācis daudzus skatījumus un sirsniņas,un tagad vēlreiz par jaunu ielikts;jo prece vēl nav nopirkta),bet skatījumi un sirsniņas saglabājas no iepriekšējām sludinājuma ielikšanas reizēm!
dimants04
Un vēl-pamanīju,ka mēdz būt arī šādi: vienai pārdevējai ir vairāk par 10 profiliem(visiem ļoti līdzīgs nosaukums un bildes,kā arī jaunas pārdodamās preces),un tad ieliek jaunu preci,kuru pati nolaiko no visiem saviem 12+ profiliem- un pircējiem izskatās,ka pērle patīk ļoti daudziem,bet īstenībā ir tikai 1-2 sirsniņas no nesaistītiem profiliem!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.