*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Neizsūta preci.

www.andelemandele.lv eliss.sirnovsjis saņēma naudu,apsolīja šodien no rīta nosūtīt preci,uzrakstīja,ka nosūta,bet pēc lūguma piedāvāt sekošanas numuru-neatbild uz jautājumiem.Dpd profilā sūtījuma nav. Ļoti ceru,ka tas nav krāpnieks,bet cerības jau maz....Esiet uzmanīgi.
La Isla Bonita
7. dienu Andelē bez nevienas atsauksmes un, protams, ne jau vecus bērna rāpuļus tirgo, bet vilinoši lēti piedāvā daudzu kāroto preci, vienai precei pieņemot vairākus pieteikumus.
Meitēn, tu nopietni esi tik naiva vai troļļo te visus? Viņa vēl cer...
Likās, ka jūsējie ir izmiruši jau, bet nu re, dzīvi un aktīvi turpina barot krāpniekus. Forums pilns ar šiem stāstiem, bet pašai pārbaudīt uz sevis, protams, interesantāk un izglītojošāk.
Pieredze maksā dārgi. Apsveicu, esi iegādājusies sev dažus gramus.
elizabeteelizabetee
Pāris reizes lietots Samsung viedpulkstenis ar vēl pusotru gadu aktīvu garantiju par 45€ ir ārkārtīgi nereāli 😅nezinu, varbūt kādai tādu "superpērli" ir izdevies dzīvē tomēr uziet, bet es brīnumiem neticu.. Komplektā ar to, ka profils ir 8 dienas vecs bez atsauksmēm.
Žēl, ka tā sanācis, noteikti jānoziņo administrācijai, jo pie profila vēl sarkanais brīdinājums itkā nerādās. Lai vismaz citi neiekrīt. Bet nu tādam sludinājumam uzreiz sarkanie karogi spīd cauri 🚩🚩🚩 Būs mācība :(
kaykay
Pirms 1 min

Nu, man personīgi nav ne mazākās nojausmas cik maksā tāds pulkstenis, tā kā es personīgi varētu uz cenas uzrauties tikai tāpēc, ka nezinu cik tāds maksā un šad tad garlaicības pēc šeit iepērkos "sporta pēc". Kko ieraugu, patīk (vajag vai nē) un pērku protams, tām lietām, kurām sen sekoju ar nodomu cenu amplitūda zināma, tad izvērtēju. Taču tādām pulkstenim- hvz nojausma nekāda Par to gan piekrītu- dažu dienu veciem profiliem skatos virsū ar aizdomām, vai arī, ja nav atsauksmes. Pāris mēnešus atpakaļ gan sanāca, ka nopirku jaunus firmas zābakus pat vēl ar uzlīmēm, kādas 4x lētāk, nekā būtu veikalā no sievietes, kura pirmo dienu andelē. Tur gan bija tā, ka klātienē pirku. Izrādās viņa par andeli iepriekš nebija zinājusi, arī nebija papētījusi kādu cenu var likt. Tā kā.. nu visādi gadās :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.