Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Alīna Hvorova tirgo fake smaržas!

Labdien. Uzrāvos uz brutāla fake smaržu pakaļdarinājuma. Pēc skata kastīte kā oriģināls,ar visiem batch kodiem un citām lietām kuras parasti nav fake smaržām,bet iekšā pudelīte jau bija feikaina ar nekvalitatīvu uzrakstu un biju šokā ka šķidrums nesmaržoja pat pēc pakaļdarinājuma,bet bez smaržas un pēc kaut kādas indes. Runa iet par YSL Y (edp) 100ml smaržām kuras veikalā maksā ap 100€ bet te pirku par 55€. Tākā bija pirktas te par solīdu summu,ne par kādiem 20€. Pārdevēja pēc vēstules saņemšanas izdzēsa profilu. Skatos ka citi te ar tirgo tādas pašas smaržas par aptuveni tādu pašu summu par 100ml YSL Y (edp) un versace eros prasa ap 55€. Uzmanāmies!
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Grūti dzīvot kapejkpisejiem, kuriem trūkst naudas nopirkt preci Douglasā vai cita veikalā, kurā netirgo ar replikam. Jā nav naudas brendam, nav ko no sevis tēlot bagāto un mēģināt apmānīt sevi un citus. Pērc to uz ko ir nauda. Līdzīgi tie klauni, ar LV somām, kuros pērc pa 400-600 Eur, bet reālitātē maksā 4-6 tūkstošus.
Dzīves cena ir nevairāk pa 9 gramiem svīna. To ir jāatcerās...
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.