Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Krāpšanas

31.janvāri ieliku Foruma sludinājumu, ka meklēju bērniņam starpsezonas kombinzonbikses.!Piedāvājumā atsūtīja sievie vārda (veronika.g1) atsūtīja visus foto un man iepatikās ,cena bija 15e pa lielam naudiņa nebija liela bet tomēr naudiņa.Visu norunājām par sūtīšanu ,uzdeva jautājumu par to kāda man banka,taka sievietei bija Revulta viņa piedāvā lai ātrāk pārskaitījums ienāk, iedeva savā dzīvēsbiedra kontu,kaut man tā nav pirmā reize ka tāda veida sūtu,nelikās nekas aizdomīgs. Sieviete?,es pat nezinu kas bija otrā pusē varbūt kāds cits. VISU izdarīju viņa man apsolīja izsūtīt uzreiz tāja pašā vakar. Uz Wacapu atsūtīja dzīvesbiedra kontu,tā arī izdarīju aizskaitiju uz RIMANTS CAMANS. Sāku interesēties vai vis labi izdevies atbildes vairs nav??izskatās ka Wacapa nobloķēja mani,un Telefons izslēgts
Pirmo reizi 7gados tāda pieredze šeit.
Žēl, bet tomēr vēl netikām pie savām biksēm.
Lai jums nevienam tā negadās!
La Isla Bonita
Beidziet jau tos bērnus pieminēt - tie nav nekāda svētā govs, un visiem jūsu bērni ir pie kājas! Krāpšana ir krāpšana, un tā nedalās uz bērniem un pieaugušiem. Un tā informācija, kura tev reize ar ko, arī nevienu neinteresē un tavu stulbumu neattaisno.
Bērniem karma jau atspēlējusies (lai gan tā nekur nespēlē, un vispār ja nezini neko par indiešu filozofiju, nav ko ar tās jēdzieniem tukšumā malt!) - māte stulba un aprobežota: 2 dienas reģistrējies cilvēks pie nevienas atsauksmes piedāvā kaut ko forumā. Tur viņai nekas neieslēdzās smadzenēs, bet par karmām spriedelē.
Pat vairs nav žēl tādas jažematj. Nav tev nekādas privilēģijas pirkšanā un pārdošanā sakarā ar to, ka esi savairojusies, nav un nebūs! Un uz krāpniekiem, ja tiešām vēlas brīdināt citus, liek aktīvus linkus, nevis savus idiotiskos skrīnus, kas nevienam neko nedod.
Dzēsts lietotājs
Hei, Līva! Kas tā par dabas kļūdu? Vai tiešām tavs sargsūns? Katrā foruma tēma izmīž savu indi. Kāpēc esi pieļāvusi, ka tavā mājā dzīvo šāds parazīts, kas notika, tev viss labi? Līva, reaģē ar steigi, ja vien tā neesi tu pati/
anastasija.atajeva
Zheel, ka Jums taa gadiijas, bet kaa var uzkerties uz 2 dienu veca profila 🙄 vai bildes google parbaudijat? Biezi vien bildes ir nozagtas no citiem saitiem. Jaaprasa vienmer papildus bildes, un tadas kuras nevares nokacat no interneta. Taa pat nevajadzetu rakstities arpus andeles robezham, ipasi ja grib nosutit bankas rekviziitus citur, ne sheit. Tas tiek dariits tapec, lai Jums butu pieejams visu laiku konta nr uz kuru aizskaitit naudu. Jo dienas laikaa kads cits var atkost krapnieku un pasudzeties par konkreto profilu adminiem un vinji izdzesiis Jusu sarakstee krapnieka konta nr., lai Jus neapdomigi neaizskaititu naudu. Sarakstoties watsappa Jus uzreiz arii nepamanisiet, ka profilam pievienots krapnieka statusa pazinojums un paspesiet parskaitit naudu 🙄 diemzhel uzkeraties uz visvienkarsakas krapshanas shemas.
tesoroangelito
Pāris dienas atpakaļ forumā meklēju Lego .
Un saņemu daudz piedāvājumu pm
Bet visiem pārdevējiem 1-2 dienas jauns profils ka arī bez atsauksmēm .
Tā arī visiem rakstīju “paldies !
Superīgs piedāvājums ,bet no jaunajiem profiliem forumā neko nepērku .Lūdzu verteficējiet sevi 🤗”
Pazuda pat neatbildot 😉
Dzēsts lietotājs
EDEMU 731
Vakar, 17:53
@montinn17 nevajag atbildēt šīm toksiskām bio atkritumam nikā Die A not her Day... Jēgas nav. Viņa šeit iztukšo savu smīrdīgo un saindēto dvēselīti.
EDEMU 731
Vakar, 17:55
Vienkārši māte negrībēja Die A not her Day, bet tēvam nebija naudas uz gumijas izstrādājumiem #2.

Super! :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.