Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atkal uzdarbojas WhatsApp krāpnieces

Meitenes, uzmanieties!
Šodien esmu majās un ievietoju vairākus sludinājumus - tikko paradās piedāvājums ar labu preci, tā momentā ir klāt ar vēlmi pirkt, bet rakstīt uz WhatsApp. Uzmanieties!
Vēl tik nesaprotu, kā var tādu pieteikumu izdzēst...???
liga-vol
Man tikko šāds cilvēks uzrakstīja. Uzreiz sapratu, ka šķiet dīvaini, ka jāpāriet uz whatsapp. Tā arī pateicu, ka visa saziņa notiek tepat Andelē. Jau pēc daźām
Mins bija noņemts pieteikums, un lietotāju atrast vairs nevar.
arlabamdomam
Vakar
Sveiki, lūdzu, rakstiet man, es gribu nopirkt: +3712522585X Anne Bucknor


VIENMĒR ATBILDU Šādu tekstu:
13:15
Labdien!Moformēšu sūtījumu un pirkumu izsūtīšu pēc maksas saņemšanas kontā. Apstipriniet Jūsu pakomāta adresi,un norādiet Jūsu mob.numuru. No kuras bankas un no kā vārda tiks maksāts? Vai sūtīt konta numuru ?
13:33Nav lasīts
Es saprotu,,ka šī ziņa no Jūsu puses tiks arzīmēta kā NELASĪTA.
13:48Nav lasīts
tessa
Manam profilam arī ir daudz gadi, bet reāli andelēties sāku tikai pirms pāris gadiem, līdz ar to daudzas lietas nepārzinu un kaut kad rudenī atnāca ziņa par saraksti vacapā. Es atbildēju, ka tepat varam sazināties (nezinot par krāpniekiem), uzreiz parādījās brīdinājums un pēc mirkļa pieteicējas profils vairs nebija.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.