Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Smaržu testeri.

Arvien biežāk AM redzu tirgojam smaržu testerus,vislielākā tilpuma,ar korķīšiem,uzrakstu vai gravējumu-testeris.,ar gravētām smaržu notīm. Godīgi-ne reizi mūsu veikalos neesmu redzējusi šāda veida testerus,parasti stāv vislielākā tilpuma pudele, tāda pati kā tiek piedāvāta pircējam iepakojumā. Sajūta ka te iebraucis lētais turku veikals tik par cenām kā oriģinālam. Varbūt maldos,bet pasakiet lūdzu kur Latvijā tādus testerus var nopirkt? Arī lidostās kā testeri stāv parasti smaržu flakoni. Varbūt esmu ko palaidu garām?.....🤔🤔🤔🤔🤔
madam.madonna
Vēl kādā 2014. gadā redzēju testerus piemēram serenity.lv mājaslapā. Viņiem tās gan nav oriģinālās smaržas, jo viņi tirgo tādas, kuras sen vairs nepārdod citur par zemākām cenām nekā tad, kad bija pieejamas. Tām ir baltas kastes ar tikai uzrakstu vien. Es noteikti neņemtu testerus. Bet, katrs pats izvēlas. neoriģināli tikai bojājas ātrāk, varbūt turas mazāk, kā no kura ražotāja, laikam.
gunca789
Testeris=smaržas oriģinālajā iep. ir viens un tas pats,nelej katru no savas mucas😁
Es joprojām nevaru saprast,kur vēl izņemot AM es kā pircējs to varu Latvijā iegādāties,lai varētu tirgot šeit🤔
Baltās kastītes ko šeit redzu tirgojam ir piiejamas Turcijā kā it kā šo smaržu 100% analogs,jā ar visu gravēto bach kodu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.