Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Andele reklāmas banneris

Sveiki. Gribēju pajautāt man vienīgajam vai citiem arī visu laiku atverās Andeles izvietotie reklāmas banneri nemaz uz viņa neklikšķinot, tik cenšoties patīt lapu uz leju?! Sajūta, ka aplikācijas veidotāji to izdarījuši speciāli ar mērķi krāt vairāk klikšķus/reklāmas centus.. 🤷🏻‍♂️ Varbūt man tizli pirksti, bet man tas notiek regulāri un kļūst pat kaitinoši. 🙁
Kāda ir Jūsu pieredze šai lietā?
Ps: lietoju iPhone aplikāciju
kr-as
Es jau nosūtīju PTAC rakstveida iesniegumu, Jums arī iesaku nepažēlot laiku un uzrakstīt iesniegumu, lai beidzot arī šis portāls sāk ievērot noteikumus un noteikumi visiem ir vienlīdzīgi ne katram pēc ieskatiem..👎
Dzēsts lietotājs
Anna Anna: PTAC mājas lapā ir iesniegums, var izprintēt, uzrakstīt iesniegumu ar sūdzību, tad nobildēt vai ieskenēt un nosūtīt viņiem uz e-pastu. Tāpat var arī uzrakstīt iesniegumu policijā, tā man atbildēja operātors no PTAC. Iesniegumā var ierakstīt arī par to, ka šeit vairumā tirgojās ar kontrabandu (pakaļdarinājumiem)
grinky
Labdien! Tieši gribēju pacelt šo tēmu, taču prieks, ka Jūs jau to pamanījāt. Šodien ko tik nemēģināju - neko nevaru ierakstīt filtrā - uzreiz atver reklāmu. 😭 Bet to krustiņu reklāmas virsū arī nevar nospiest, uzreiz verās vaļā. Ir doma rakstīt pa tiešo administrācijai.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.