Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Zem katras preces vajag vietiņu,kur jebkurš var komentēt.

Sveiki. Zem katras preces vajag vietiņu,kur jebkurš var komentēt tirgošanā izlikto preci. Savādak redzu ka tiek tirgotas feiku smaržas,redzēju- Yves Saint Laurent Y (edp) 100ml par 45€,un nekādi nevaru brīdināt potenciālos pircējus lai neuzraujas un nepērk šo preci.
La Isla Bonita
Ir funkcija ziņot par neatbilstošiem sludinājumiem administrācijai. Savā vietnē tikai tā drīkst lemt, ko par ko brīdināt. Komentēšanas funkciju samērā nesen likvidēja - paredzu, ka tieši tā iemesla dēļ, ka nebija kur likties no tādiem brīdinātājiem, kuri bieži vien savus spriedumus ne ar ko nevar pamatot.
vend.man
Pēc cenas un pēc iepakojuma niansēm, tā ka tieši tādu pašu nopirku no cita pārdevēja,iekšā logu mazgāšanas šķidrums. Viņi cepj tos profilus vienu pēc otra un tirgo tos pašus feik produktus.
zelta-zivtina
Es reiz komentārā uzrakstīju pārdevējai,ka tirgo feika smaržas,nofotogrāfēju savu iepakojumu un flakonu -redzami bija atšķirības. Šī mani nobloķēja. Daudz nemaz neatpazīst ka nopirkuši pakaļdarinājumus,iemesli tam var būt dažādi,tāpat kā mēs-esam katrs unikāls vienā eksemplārā🙂🙂🙂🙃🙃🙃
httpwww.andelemandele.lv
Zem katras preces vajag vietiņu,kur jebkurš var komentēt tirgošanā izlikto preci.Vai esat normāli? Te jau tā pietiek gudrinieku kuri iedomājās par baigiem ekspertiem.Lai tā tirgošanās paliek starp pircēju un pārdevēju,katram savs šņukurs nav jābāž ,kur neprasa.Kā būs pilnmēness -redzēsit cik komentāru būs un cik atbilstoši un cik adekvāti tie būs sadēti..
diana_b
Neatceros, ka kāds ko neadekvātu vai neatbilstošu rakstītu kad bija pieejama šī sadaļa. Toties bija ērta vieta kur uzdot papildus jautājumus par preci. Tagad vai nu jāveic bezjēdzīgs pieteikums vai jāraksta privāto ziņu, kas nav ērti. Kā arī kad uzdarbojās krāpnieku profili piemēram visādas Anitas Kiseļevas Pogornās, varēja pabrīdināt cilvēkus. Tā kā jūs pati neizklausaties īsti normāla, ja tā godīgi.
marite.rudko
Pilnīgi piekrītu! Pati saskāros ar gudriniecēm, kuras iedomājušās sevi par baigām ekspertēm. Tā ir vēlme uz otra nonievāšanas paaugstināt sevi. Parasti tēma bija par it kā pārāk augstu cenu, piepušķojot vēl kādu otru pazemojošu apzīmējumu. Piemēram, es tiku nosaukta par dīvainu tikai tāpēc, ka mākslinieces veidotam keramikas zvaniņam biju uzlikusi cenu 6 euro, kas rakstītājai šķita nesamērīgi augsta. Komentētāja man par to aizrādīja publiskā komentārā, kuru es saprotams izdzēsu, jo nevēlos negācijas savā profilā. :) Tiesa zvaniņu rezultātā pārdevu par 3 euro citam cilvēkam, komentētāja taču nemaz nepretendēja uz pirkšanu.