Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Zīmolu maiņa pret citu

Vai tas ir OK, ka administratori maina manos sludinājumos zīmolus? Agrāk bija pieejami zīmoli, piemēram CHANEL-replika utt, bet tagad tādu vairs nav. Ir tikai oriģinālie brendu nosaukumi, un ja izvēlos tādu, pēc laika tiek izdzēsts zīmols vai nomainīts uz kaut kādu Replika. Skatos ka citiem replikas sludinājumiem brenda zīmolus neizdzēš.. Un sanāk ka preces arī pazūd no meklēšanas pēc brenda nosaukuma.
gita.adhara
Brends ir brends un replika ir replika. Uzskatu to par pareizu. Jo mani piemēram tracina, ja atlasot preces pēc brenda, vēl nākas šķirot ir oriģināls vai feiks. Tas pats attiecas uz daudzu šejienes pārdevēju praksi, ka populāru zīmolu norāda "uzmanības piesaistīšanai". Tā vienkārši ir necieņa pret pircēju laiku.
La Isla Bonita
Bet tāpat interesē vairāk, kas ir citiem. Redzi pārkāpumu - ziņo administrācijai.
Es visus feikus dzēstu vispār. Eiropā aizliegta pakaļdarinājumu tirgošana, kādēļ ar visu stingrību nedarbojas sodi feiku tirgotājiem - cits jautājums. Bet tas naivums - es tirgoju nelikumīgi izgatavotu sūdu, bet sliktie ļaudis neļauj man to nosaukt par zeltu, izlabo uz sūdu. Tiešām, kāda cietsirdība!
janetajumtina
Oriģināls-tiek norādīts brends.
Pakaļdarinājums- tiek norādīta replika.
Ja kādam kādreiz nav nomainīts, tad gan jau vienkārši tas sludinājums adminiem nav iekritis acīs, jo to ir ļoti daudz.
Ļoti labi, ka pazūd meklētājā, jo tas jau nav brends, kas tiek pārdots.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.