Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pieteikums precei

Labdien, ir gadijies, ka kāds piesakās precei un tālāk nav nekādas rīcības vairakas dienas. Būti jauki, ja būtu funkcija pašam atcelt pieteikumu, lai citi redz, ka prece ir pieejama.
u.nit-
Ja kādam ir vēlme, var pieteikties/painteresēties arī tad, ja kāds jau ir pieteicies. Nedomāju, ka tas visus potenciālos gribētājus attur.
No pieredzes varu pateikt, ka arī pati esmu pieteikusies, uzzinājusi, kur pārdevēja atrodas un zinu, ka pēc pāris dienām garām braukšu, tad varētu iebraukt, bet precīzu info zināšu tikai dienu pirms braukšanas un tāpēc nerakstu.
julija-3355
Piekrītu piesakās krāpniece. Loģiski ka viņa pieteikumu nedzēsīs un tagad ir jāgaida. Viss kautko šeit uzlabo bet 1 funkciju pievienot nevar lai dzēstu pieteikumus Uzreiz
dimants04
Bet ir taču funkcija pašam atcelt pieteikumu pēc 24 stundām- augšā labajā pusē 3 punktiņi! Tas,ka precei nav vai ir pieteikumi,nenosaka to,vai tā ir pieejama- gadās,ka prece jau ir pārdota,bet pārdevēja nav uzlikusi precei ne rezervēts,ne pārdots! Un tāpat,ja ir jau kāds pieteikums,tas neko nenozīmē- pircēji bieži piesakās,lai pajautātu to,kas jau ir rakstīts sludinājumā!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.