Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sāpīte

Pasākumu apmeklēju gandrīz katru reizi, un diemžēl, sāku vilties ar vien vairāk. Tas, ko meitenes atļaujas tirgot, ir vienkārši ārprāts. Saprotu, izsekot to īsti nevar, bet tomēr. Nu tādas lupatas. Netīras, novalkātas, saplēstas. Līdz šim nebiju iegrābusies, jo vienmēr ļoti kārtīgu apskatīju visu ko pērku. Un tomēr, šoreiz, vienīgo mirkļa impulsu, super lētu kleitu- sākumā teica, ka 5€, beigās atdeva pa 2€- nopirku neapskatot. Un pirku mirkli, pirms meitene sakravājās un devās prom. Traki naivi uzticējos. Priecīga par fantastisko, sarkano kleitu cilpoju mājās. Aizgāju, sāku citā gaismā apskatīt, izgriezu ar oderi uz āru- ŠAUSMAS! Bildes zemāk!
Teiksiet, nu ko tad gribēji par 2€? Es tādu saplēstu kleitu pat par brīvu neatdotu! Ļoti bēdīgi! Saprastu, ja meitene norādītu, ka ir ar defektiem, bet nekā! Tagad vai nu miskastē, vai jātērē naudiņa, lai salabotu.
Žēl, ka meitenēm paliek arvien mazāk kauna.
inky
Labāk kā pāris gadus atpakaļ AM nopirktā baltā kurtka pa 15€ vai Ls, kas dienas gaismā izrādījās neizmazgājami nobružāta netīra - zāles gaismā praktiski nepamanāmi bija - dienas gaismā ārā metama.
No vienas puses saprotu pircējas sāpi un negribētu tādu pirkt, no otras puses, dāviniet man visas savas mantas, kas no ārpuses izskatās kā jaunas, bet ar ieplīsušu oderi.. :D
Andeli neapmeklēju jau vairāk kā gadu - par pircēju būt ir pārāk dārgi priekš tā piedāvājuma un par pārdevēju rokas neceļas ņemties, jo pircēju aiz vien mazāk un nekad nevar zināt, cik labā vietā tiksi..
janetajumtina
2 eur vai 20 eur,tam nav itin nekādas nozīmes,svarīgs ir princips,ka šādas lietas nebūtu jāizvēlas vispār tirgot cilvēkiem! Otrs variants,protams,ir norādīt defektus ,lai pircēja var izvērtēt,pirkt vai nepirkt. Summa ir tikai cipars,pārējais ir cieņas lieta.
liga-j.
Biju pirmo reizi, diemžēl maksa par ieeju 4 eur (+2 eur par stāvvietu) uz šāda tipa pasākumu man likās par dārgu, pat ne par dārgu, bet nepiemērota es nezinu, kā pareizi pateikt. Nu nebija tur tādu pērļu vai šova, kuru deļ ir vērts maksāt šādu ieejas maksu. Piedāvājums bija ļoti trūcīgs, uz aktuālo sezonu ļoti, ļoti maz, visas izpārdod savas vasaras drēbes, pārsvarā un daudz, kas jau sen izgājis no modes. Protams, tā ir gaumes lieta, kas ko pērk, kam kas patīk, bet es nezinu, otrreiz es domāju, ka nedošos. Pārdevējas ļoti daudzas ar gariem ģīmjiem, jo drošvien neatpelna pat maksu par vietu, bet nu cenas arī piedāvājumam nebija zemas, ja man jāsalīdzina ar lietoto preču veikalu, kur par ieeju man nav jāmaksā un cenas ir krietni zemākas, turklāt kvalitāte nereti labākas. Un ļoti daudz tiešām piedāvājums tāds, ko pat uz laukiem vairs nedodu valkāt..Un tiešām, tas kā pārdota augstāk minētā kleita liecina par attiecīgās meitenes attieksmi, tas ir cieņas jautājums, ne cenas.

aija-sirsnina
Es arī esmu pieņēmusi galējo lēmumu,pēc daudzu gadu līdzdalības - vairs nepiedalīšos. Andelei mandelei progresa vairs nav , es to drīzāk nosauktu par tādu garāžas izpārdošanu vienviet . Dalības maksa neadekvāti dārga + ceļa izdevumi,jo neesmu no Rīgas. Apmeklētāji ar katru reizi paliek mazāk,tur notiek tāda andalēšanās savā starpā starp tirgotājiem . Pirmo reizi nopirku tikai 2 lietas,kurpes ļoti labas un mētelīti,kurš jānes uz ķīmisko tīrītavu un pazudusī josta jāpiemeklē :(((
lou-
Es jau esmu rakstījusi arī savas domas par dalības maksas un ieejas maksas cenām. Ceru, ka Līva tomēr lasa un padomās, vai uz bērnu andeli arī vajag tik lielas. Nu labi, lai ir tā dalības maksa, samierināšos, tikai ja būs pircēji! Nu nevar uz Grand izmēra andeli ar pārsimts tirgotājiem aicināt tikai šī portāla apmeklētājus. Es neredzu nekur citur reklāmas. Un ja ieeja būtu 1,5 - 2 EUR, iespējams ieņēmumi par biļetēm būtu tikpat, bet apmeklētāju divkārt.
Protams, lai ir tas vadmotīvs - pērļu medības, labas kvalitatīvas drēbes, bet nevar noliegt, ka otrs mērķis ir iepirkties izdevīgi!

Par autores kleitu nemaz nekomentēšu. Es arī justos vīlusies.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.