Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Krāpnieki ???

Tikko saņemu no kristy80
janetajumtina
Es nezinu, cik ļoti andelē, forumiem, medijiem , vispār visam, visam būtu jāsniedz informācija, lai tiešām katrs zinātu, kas ir krāpnieki, kas nav, jo šeit katru dienu ir lērums diskusiju, admini liek banerus pirmajā lapā, visur viss info ir vairāk, nekā uz paplātes jau apmēram divus gadus,varbūt to laiku mazliet jaucu. Mīlīši-tie ir krāpnieki! Turpinam nekad nevērt vaļā nekādus linkus, pat analizēt tāda veida tematus. Automātiski vienkārši izslēgt un dzīvot tālāk. Nav jāanalizē, kas tas par profilu, kas tie par linkiem, ir dpd, nav dpd, vienkārši nē. Ignorējam. :)
Varbūt nākamais solis, ko admini varētu izdarīt, ja šī informācija nesasniedz tomēr kādu šo gadu laikā, tad tieši tāpat kā tiek izsūtītas privātās ziņas katram, tad varētu arī katram beidzot izsūtīt pilnvērtīgu info par to, kas mūsdienās vispār ir krāpnieki un kādas shēmas tiek pielietotas. Citus variantus neredzu, jo katru dienu kāds to visu dzird pirmo reizi , kas ir okei, bet tas nozīmē, ka pat, ja informācija ir visur, to nelasa/neredz. Protams, pamatu pamatā ir katram no mums jābūt arī kritiskajai domāšanai par to kā dzīvē notiek lietas.
marite.rudko
Pēc pieciem pati atpestīja gan manu, gan vairākus citus sludinājumus, kuriem bija pieteikusies. Tajā skaitā arī Jums patreiz nav neviena pieteikuma, tā ka pašai ārā nekas nebūs jādzēš.
cuzite
Es arī šādu saņēmu,bet no profila ar vārdu-sasa. Vispirms ir opcija-ziņot par krāpniecību un tad pēc tam var dzēst pieteikumu,jo dzēst ļauj tikai pēc 24h no pieteikuma iesniegšanas brīža.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.