Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

kāpēc bloķē? stukaču darīšanas?

kapec man nobloke manas perles? stukači darbojas? 1-2 vacini iphonam vai ta ir komercdarbiba?!?! kads varetu ludzu atbildet?
La Isla Bonita
Var būt ziņošana, var admini paši redzēt. Nevar zināt, kas ir tieši jūsu gadījumā, tas nekur netiek ziņots. Bet vāciņi ir starp citām mantām un citiem arī tas ir nav arguments. Citiem arī var būt pārkāpums, līdz kuram nedagāja rokas. Ir iespēja ziņot, bet ziņotājam tas nekādas indulģences nedos.
Parastā fiz. persona arī var nodarboties ar komercdarbību, runa ir nevis par saimnieciskas darbības statusu, bet par pārdošanas apjomiem. Statuss jau VID var ieinteresēt.
marite.rudko
Nu kurš gan ziņos, ja pašiem ir iespēja iegādāties lētāk.

Nu vismaz labi, ka latgaliešiem, lietuviešiem, poļiem un citiem malačiem ir tāda brīnišķīga lieta kā GRĒKSŪDZE! Un lai to veiktu, nekas nav jāmaksā naudā! Tas ir līdzīgi kā ar savu drēbju mazgāšanu, tikai "atmazgāta" tiek dvēsele. Nesalīdzinoties, nemeklējot vainas citos, tikai sevī un savās kļūdās raugoties! Un jo svētāks cilvēks, jo vairāk grēkus sevī saredz. Un tad lai Augstākie spēki lemj, kurš rīkojās apstākļu spiests vai dēļ nezināšanas, bet kurš apzināti pārkāpa noteikumus dēļ savas lieluma mānijas.

Ja kādā vietā kas tiek atteikts, tad iespējams Visums gatavo ko labāku!
pērļu pūralāde
Parastā fiz. persona arī var nodarboties ar komercdarbību, runa ir nevis par saimnieciskas darbības statusu, bet par pārdošanas apjomiem. Statuss jau VID var ieinteresēt.

KRISTATA un viņas 100=tiem līdzinieces ,kas tonnām gadu gadiem tirgo lupatas šeit un visiem uz to nospļauties,ka tik bizness plaukst un zeļ.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.