Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nav atsauksmes pārdevējam

Jūs uzticētos pārdevējam kurš tirgo mantas gadu bet nav atsauksmes.? Lietas nav lētas. Ir divas pārdevējas. Pirmo reizi redzu ka nav atsauksmes. Tapēc stiepju gumiju. 🤔
anastasija.atajeva
Lietotajs ari neko nav pircis? Ja taa, tad varetu but aizdomiigi ko cilveks ir darijis andele gadu un neko nav iegadajies 🤔 Ja summas lielas varbut ir iespeja tikties klatiene... Vai prasit papildus bildes kuras nebutu iespejams nokachat internetaa.
strawberry
Nu es šajā portālā esmu no pirmsākumiem, jau cik gadi sanāk, bet tirgoju lietas caur Facebook. Pērku, savukārt, ļoti maz ko, arī pārsvarā tajā pat facebook.
agrita.a
Reiz noriskēju pirkt no pārdevējas, kura bija nedēļu andelē un 3 atsauksmes. Veiksmīgi un izcils pirkums! Bet vispār - pat neielaižos, īpaši jau, ja liela summa. Sarunājiet klātienē, tad jau redzēsiet, kāda būs reakcija. Šad tad der pameklēt sludinājumā ieliktās bildes internetā...
dimants04
Man tāds pircējs pieteicās pie vienas preces pirms nedēļas- vairākus gadus Andelē un nevienas atsauksmes! Vēlējās pirkt preci - un pazuda-vairāk Andelē nenāca un manas atbildes nelasīja! Izdzēsu pieteikumu! Tas neliekas nopietni,ja ir Andelē,bet nekad neko nav ne pircis,ne pārdevis!
llasma
Vai varat pakomentēt kā izdzēst pieteikumu? Man arī dāma pieteikusies, vairs neatbild. Ja pareizi saprotu, pieteikums kaut kā neļauj citiem pieteikties? Uzeju uz sarakstes, bet pie trīs punktiņiem neredzu opciju dzēst. Vai jāskatās kur citur?
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Manas domas, spriežu pēc sevis: depopā uztaisīju profilu, pierakstīju log & pass klādē un viss. Gaidīšu līdz lābākiem laikiem, kad tur sāks laba tirdzniecība, tad jau man tur būs vecs profils, neviss jauns, tikko viedots.
tessa
Es andelē esmu ļoti sen, bet portālu nelietoju-kompis bremzējās, par aplikāciju kkā neiedomājos. Saku andelēties tikai 2022.gadā, kaut esmu šeit (droši vien, caur feisbuku) gadus 8. Īstenībā sākuma brīnījos par ļoti nelaipnu attieksmi. Ļoti-tas ir maigi teikts. Bet nu kaut ka aizgāja tā andelēšanas. Un paldies visā meitenēm, dāmām, kuras pirka, pārdeva, neraustījās un atstāja atsauksmes.
andele-drebes
Man bija gadījums,ka noriskeju un nopirku no puiša botes... izrādās viņš labprātāk sarakstās caur watsappu,līdz ar ko nav iespējams atstāt atsauksmi...bet puisis godīgs,jau vairākas reizes sutiju
dimants04
Nu krāpnieki taču! Palasiet tepat forumā - te katru dienu pilns ar tādiem! Nekādā gadījumā nedrīkst nekādu info sūtīt! Es parasti pieprasu,lai momentā stsakās no manām precēm,ka zinu,ka tā r krāpniecība,un pēc brītiņa arī noņem pieteikumu! Kā arī uzreiz ziņoju administrācijai,un tad pēc laiciņa profilu izdzēš!!!
tesoroangelito
Administrācijai uzrakstīju )
Es uzreiz sapratu ka krāpnieki )
Uzrakstīju te lai citas neuzķeras uz šo profilu .
Pieteicas 3 pērlēm ar vienu un to pašu tekstu )
Administrācijāj laikam arī brīvdiena tāpēc šoreiz tik operatīvi nereaģē
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.