Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Xs/S vasas abģērbu

Vēlos iegādaties vasaras abģērbu vairumā no vienas pārdevējas norādot komplekta cenu.Pa vienai lietai nepiedāvāt.
T krekliņus
Kleitiņas
Sporta abģērbu
Šortiņus
Bikses
londrina
AMISU balti plēstie džinsi. Ļoti elastīgi. Josta 33cmx2, gurni 43cmx2, garums pa ārējo vīli 94cm. Diezgan augsta josta. Uz džinsiem 28izm. Atbilst S izm. Uz jostas, kur bija birka ir dzeltena kontūra.
londrina
Oxxy džinsu krekls uz auguma. Platums padusēs 46cmx2, garums priekšpusē 61cm, mugurpusē 65cm, piedurknes 62cm. Audums nav staipīgs. S izm. Manekens ir S/M un ir par mazu.
londrina
Oriģināla, brīva piegriezuma SoyaConcept džinsa kleita. Audums ir nedaudz staipīgs. Platums padusēs 43,5cmx2, garums 86cm. Uz kleitas S izm. Der uz S un mazu S izm. Veikala cena ap 65EUR.
londrina
Haki safari stila 100% kokvilnas kreklkleita no Casablanca. Aizdare ar spiedpogām. Platums padusēs 45cmx2, platums gurnos 47cmx2, garums 86cm. Uz kleitas S vai 36 izm. Atbilst S izm. uz krūšu apkārtmēru 85-89cm.
londrina
AMISU skinny elastīgi džinsi ar vidēji augstu jostas vietu. Jostas platums 32cmx2, garums pa ārējo vīli 96cm, iekštara72cm. Uz džinsiem 28 izm. Derēs uz XS/S. Praktiski nevilkti.
Kopā 8 vienības 12EUR. Atsevišķi 3-5EUR gab.
elizabetesskapis
6 kleitu + šortsvārku kostīma komplekts, 15 eiro ieskaitot sūtīšanu ar omnivu.
Viss ir vilkts maz un ir aktuāls un moderns, pašai vairs neder. Var būt kāds maz defekts, piemēram, jāpiešuj lencīte vai 3 cm caurumiņš pa vīli. Viss derēs uz xs/s izmēriņu. Varu nosūtīt bildes atsevišķi, bet mērus nesūtīšu. Ja interesē - rakstiet privāti