Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Dzest pieteikumu

Precei piesakas krāpnieks un nav iespējams dzēst viņa pieteikumu, tikai pēc 24h.
Varbūt kāds velās pirkt un tas, ka ir rezervēts pircēju attur no pirkšanas. Ir arī daudzi pirceji, kuri piesakās, uzdod jautājumus un pazūd neko neatbildot un nenoņemot pieteikumu. Lugums ieviest pieteikuma dzēšanu jebkurā brīdī
La Isla Bonita
Pieteikuma esamība nenozīmē, ka ir rezervēts. Pogu Rezervēts gan nospiežat vai atspiežat tikai jūs jebkurā brīdī, vai arī tā parādās, ja no sludinājuma noformēts sūtīšanas kods.
krispu
Aptaujās jau pierādījies, ka esoš pieteikums (īpaši jaunām precēm) attur lielu daļu pircēju pieteikties precei. Jūs varbūt esiet izņēmums, bet vienā foruma postā tieši noskaidrojās, ka vairums tomēr atturas pieteikties redzot esošos pieteikumus. Tādēļ, tas būtu tikai normālis dot iespēju pārdevējam dzēst pieteikumu kaut pēc 5min.
krispu
Neskaitāmas reizes pacelts šis jautājums. Šeit adminiem tas pie vienas vietas. Tā ir kad platformu vada cilvēki, kas ikdienā paši šo platformu nelieto un preces netirgo.
Cerams, ka kādu dienu tas mainīsies. Tas ir kā ratiņkrēsla kompānijas sūta savus produktus trend youtuberim savas preces kuri paši danco uz abām kājām, tā vietā, lai sūtītu kādam kurš tiešām ikdienā pārvietojas ar kustību traucējumiem un spētu praktiski izvērtēt preces kvalitāti.
La Isla Bonita
Domāju, pierakstīties no septembra uz 3.-4. klasi, kur māca skaidrāk izklāstīt savas domas un atšķirt indikatīvu un imperatīvu, jums būs daudz lietderīgāk. Jo te tēja vairs nepalīdzēs, bez polša šos murgojumus diez vai kāds spējīgs saprast.
anastasija.atajeva
Man, piemeram, ir pilnigi vienalga ja precei ir kaut vai 10 pieteikumu, mani tas nekad nav atturejis pieteikties 🙄 un runajot par krapnieku pieteikumiem, tie tiek izdzesti loti atri pec nozinjosanas adminiem.
diana-caty
Pilnīgi vienalga, ja raksta krāpnieks, vnk nereaģēt uz to vispār!
Galvenais ir patiesais pircējs, bet arī kurš nepazūd!
Bet, ja attieksmes nav nekādas pret citu cilvēka laiku - pārdevēja! Vnk čau..! Brīnos par pircējiem, kas ne tikai tērē pārdevēja laiku, ne tikai neraksta atpakaļ, tikai izlasa un pašiem sava rezultātā attieksmē ir ļoti grūti noņemt savu pieteikumu kā tādu!
ludmila.engele
Pircēja ir pueteikusies uz diviem traukiem (divi sludinājumi), es atbildu, jautāju, bet redzu ka nav lasīts un Andelē tikai vienu dienu. Domāju, ka neprot vēstules atvērt. Tā arī stāv divi pieteikumi bez kustības.