Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Noriebušies feiki

Ne lietotāja darbības ilgums te, ne vairumā labās atsauksmes neko neliecina. Lūdzu, pērciet max 5 eiro vērtu feiku pa 75. Galvenais, ka žēlabains apraksts, ka dāvināts ar citām LV lietiņām, varu derēt, ka īsto LV lietiņu rokās nav turējusi. Un, ja vajag veselībai, tad jālūdz saziedot, nevis jātirgo feiki kā oriģināls. www.andelemandele.lv
deby
marija.romanivska - Apraksts ir tāds, kā ir/bija patiesībā. Ja Jūs esat eksperte, būtu bijis ļoti jauki, ja Jūs man būtu uzrakstījusi personīgi ar norādēm, ka tas nav oriģināls. Pateiktu tikai paldies!... Mans mērķis nav "uzvārīties" un nekādā gadījumā mānīties. Bet, gan pārdot to, bez kā varu iztikt, bet kādam kaut kas no tā tik tiešām noderēs. Jā! - es nekaunos teikt, ka katrs cents man ir svarīgs, lai.... ai, nav vērts tērēt enerģiju... Lai skaists pavasaris! Un, lai Jums laba veselība, jo nav nekas svarīgāks par to!
deby
Un, ko, dārgās dāmas, man darīt? Ņemt to lakatu ārā no piedāvājuma profilā? Es tiešām neesmu LV eksperte, jo neesmu šī zīmola cienītāja. Tāpēc tik tiešām lūdzu padomu!!!
anastasija.atajeva
Ja nevar atlauties nopirkt tada tipa preci veikalaa, varbut tad vispar nevajadzetu tadas mekleet no rokas seit? Tas, ka lakats ir replika norada kaa ir piesuuta bircina, gan jau ir vel kadas citas paziimes. Bet nekur jau arii nav teikts sludinajuma, ka ir originals. Zinoss cilveks taa pat nenopirktu par lielu naudu. Nesaskatu nekur problemu. Lieki sataisiita teema.
httpwww.andelemandele.lv
Piekrītu Anastasijai.Ja nu ļoti gribās neuzrauties uz feikiem,nav ko šeit makšķerēt par lēto.Ja cena ir neliela ,nav ko celt brēku ,tā ietver sev riskus.Gribās 100%orģinālus, brauciet tiem pakaļ uz to valsti, kas šo brendu reklamē un pārdod ,varēsit gan pačamdīt gan paostīt,gan kārtīgi samaksāt.