Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpniece

Lūdzu esiet uzmanīgi. No šī profila mani mēģināja apkrāpt. Itkā caur omnivu pārskaitīšot naudu. Caur e pastu.Esmu dzirdējusi par šādiem krāpršanas veidiem. Kad pateicu lai naudu parskaita uz konta nevis caur omnivu uzreiz pazuda. Tiesa gan profils 5 gadus vecs un atsauksmes labas.
janetajumtina
Kādēļ Jūs komunicējat ar krāpniekiem? Katru reizi ielogojoties andelē, ir baneri pirmajā lapā, ka nevajag neko tādu darīt. Visos medijos jau otro gadu par to tiek runāts, bet tāpat cilvēki turpina veidot diskusijas par to. Tos profilus nav jēga uzskaitīt, jo tie mēdz būt nozagti vai arī ģenerēti vairumā. Ir jāatceras krāpniecības shēma vai pamatu pamatā tas, ka savi dati nevienam nav jādod.
janetajumtina
Par ātru nospiedu ielikt komentāru, pirms pabeidzu sakāmo. Tas, ko vēlējos pateikt, ir tas, ka vienkārši nav jāatbild, jāignorē, jāaizmirst. Tie profili var būt tūkstošiem, nesāksim jau tādēļ katru dienu viņus te kopēt. Par krāpniecības shēmu tiek informēts visur tā, ka nezinu vai var vēl vairāk.
bkbk
Nekompnicēju. Gribēja pirkt. Aizsūtīju konta numuru. Tad teica ka caur e pastu omnivu. Uzreiz uzrakstiju ka neiesaistišos. Ne jau vienmēr pēc 1 ziņas var saprast ka krāpniecība
janetajumtina
Es laikam to vairāk vispārēji, jo katru dienu šāda veida diskusijas parādas. Galvenais ir vienkārši pat nedomāt par to, vienkārši laist garām. Ir jau cilvēki, kuri mēģina atcerēties profilus, dalās ar tiem, bet jēga jau nav, ir jāstāsta par shēmām, lai atceras tās, nevis profilus, jo tie profili nāk un iet. Malacis, ka pārtrauci diskusiju. 🙌
bkbk
Tieši tāpēc arī pieminēju veidu kā mēģina izkrāpt lai citi atpazīst šo krāpniecības paņēmienu. Saprotu ka krāpnieku profili parādās katru dienu un tiem izekot nav tik viegli. Piekrītu ka svarīgāk ir runāt par krāpniecības shēmām.
marite.rudko
Paldies visiem kas dalās ar informāciju par krāpniekiem. Ja mani kas neinteresē, nelasu. Bet šo informāciju ar lielu interesi apskatos vienmēr, jo katru reizi taču ir jauni profili. :)