Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Kategoriju sadalīšana

Labdien, vai varētu, lūdzu, sadalīt dalda spēles vēl sīkāk: puzzles un galda spēles.... jo galda spēles nevar salīdzināt ar puzzlēm, bet patreiz ir salikts viss vienā vietā un tajā kategorijā vairāk par 1000 precēm....

Paldies, ka iedevat iespēju izteikties.
Ar cieņu, Karīna
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Jā meklējuma lodziņā iesist: puzzle - tad redzēsiet puzzlus... Būs arī citas preces, tikai tāpēc, kā cilvēks sludinājuma pieminējis šo vārdu. Tas nav atkarīgs no sadaļas. Es arī kādreiz liku tēmturus katrā sludinājuma ar visu, ko tīrgoju. Un meklējot nažus, varēja atrast manas tīrgotās grāmatas. (Piemēram)
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Tie visi pseido burvi, tarologi un tml. mani smidina. Īpaši ņemot vērā, piemēram, kad taisa natālo karti un saka: "Tas ir ieteikumu no zvaigznēm, pēc Jūsu dzimšanas datuma un laika. Tā ir zinātne!" Bet tie paši "specialisti", kuri sastāda tās kartes pat nezin, kā dzemdību nāmā, laiku raksta neprecīzi, dāžreiz noapaļojot vai kāvējot uz 1-3 minūtem. Un tas baigi svārīgs jebkurā precīzā zinātnē. Un tie kas tam tic, mani vēl vairāk smidina. Bet kā bija simtiem gadu: ir aitas, būs cirpēji.
s_er_h
Cilvēkiem tā jau galvā ir putenis, un ja kāds vēl atļaujas uz vientiesīgu cilvēku rēķina pelnīt naudu ar visādām ģeķībām..
Tas ir nožēlojami, zemiski un sodāmi pēc visām labākajām ellē degšanas tradīcijām. 🙏
lake-baikal
Lūdzu, arī sadaļā grāmatas pievienot apakšdaļu “pašpalīdzības vai self-help” grāmatas. Kā arī filtra opciju - “valoda” (latviešu, angļu, krievu, vācu, franču, spāņu, itāļu, citas valodas). Jo, kad runa iet par valodu, ne vienmēr cilvēki meklē vārdnīcas vai mācību grāmatas, bet gan reālas grāmatas, ko lasīt citā valodā. Paldies!