Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Nekorekta atsauksme

Mīļās dāmas, nonācu gaužām nepatīkamā situācijā. Nosūtīju bērna drēbi, pircējai vajadzēja steidzami, vakarā speciāli braucu uz pakomātu, lai ātrāk saņem. Izmazgāju, pieliku konču un nākamajā dienā pusstundu pēc pakas izņemšanas - bladāc - negatīva atsauksme par bojātu mantu. Man ne vārda. Es, protams, aizrakstīju, ka tik tiešām neievēroju, ka būtu atplīsis, jo vilkts vien dažas reizes un pirkts jauns. Pateicu, lai ved pie šuvējas un aizskaitīju pilnu naudas summu - 10 Eur (es pirku pāri 30, ieliku andelē par 8 eur) atpakaļ pircējai. Viņa vēl kaut ko nepatīkamu man atrakstīja, ielika pie sava komentāra bildi, kur pati bija speciāli krietni izārdījusi apkakles daļu ( tādu noteikti būtu pamanījusi) un mani nobloķēja. Es nesaprotu, kāpēc cilvēki tā rīkojas.
Neesmu aktīvs tirgotājs ( parasti drēbes atdodu kolēģu vai paziņu bērniem) un tāpēc ar kaut ko tādu sastopos pirmoreiz. Parasti ielieku kaut ko dažas reizes gadā.
Bet pēc tam vienkārši nolaižas rokas - no vienas puses ir tak forši, ka kādam ir iespēja nopirkt labu mantu par mazām naudiņām, no otras - sabojāts noskaņojums uz nedēļu. Un pretīgs ieraksts kā par pircēju :(
rose-omeyyade
Nekā nekorekta , viss pēc būtības . Un kā grib , tā vērtē, ja pat nauda ir atriezta . Nav nekur kritēriji , kad drīkst un kad nedrīkst likt 1-2-3 zvaigznes. Cilvēks liek pēc sajūtām : vienam ūdeļu kažoku izmest misenē būs 4 , citam mazs plīsumiņš būs ļoti nepatīkams, - 1* vērts. Un piekritīšu , ka tabilde nespīd ar laipnību ar' un ne uz kādu pozitīvu komunikāciju nerosina .
indra.
Nekomunicēt pirmām kārtām ar pārdevēju par iebildumiem, bet uzreiz rakstīt negatīvu atsauksmi - vai nu līdzšinējā komunikācija jūsu starpā nav bijusi saulaina un pircējai jau nolaidušās rokas, vai arī pircējai nav izpratnes un prasmju šādu situāciju risināšanai.
jamami
Tad arī man likās nesaprotami, ja netiek nekas jautāts vidpār, bet publiski ielikta atsauksme. Es esmu ļoti neaktīva Andelē, tāpēc ieliku jautājumu forumā - vai tāda ir parastā prakse. Bet saprotu, ka tomēr viss individuāli no personas atkarīgs. Paldies par atbildi.
snappy_flare
Es nesen pārdevu xbox pulti. Sarakstē puisis kurš iegādājās rakstīja “paldies, viss super, pults darbojās”. Atvadījāmies uz priecīgas nots. Pēc deviņām dienām saņēmu vērtējumu “1” jo “pults nedarbojās” 😏 Rakstīju vēstuli, par šo situāciju, taču tiku ignorēta un bloķēta. 🤦🏻‍♀️
Nu neko, tagad arī manu profilu rotā atzīme “1”
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.