MK fake vs. original

Sveikas meitenes! Skatos, ka te diezgan aktīvi tirgo MK replikas izdodot tās par oriģinālām somām. Nepatīk krāpnieki un negribu pieļaut ka citus krāpj, bet ar pirkstu rādīt arī negribu. Es pati esmu izgājusi prof treiningus par šo zīmolu un ar neapbruņotu aci redzu feikus, bet pieļauju daudzām no Jums ir grūti atšķirt. Tādēļ iesaku palasīt šo rakstu, kas diezgan labi izskaidro visas šīs nianses. Esat prātīgas un skataties ko pērkat :) Veiksmi!
P.S. Pieļauju arī ka kāds, kas tirgo, pats var nezināt, ka tirgo feiku. Taču kā jau saka nezināšana neatbīvo no atbildības.

www.ebay.co.uk
S. A.
Es gan teiktu , ka daudzas meitenes pērk šos feikus , zinot, ka tas nav oriģināls. Gribas pašikot ar brendu un pērk "feiku". Feiks jau lētāks!
Pati neatbalstu ne feikus, ne šo feiku tirgošanu! Tas būtu ar likumu jāaizliedz!
bumbelitis
Čiu!Es personīgi pati nopirku šeit MK somu itkā oriģinālu,bet izvelkot no iepakojuma,apsēdos :(Iesāku sarunu ar pārdevēju,bet bij atrunas ka viņa arī pirkusi kā oriģinālu :)) varbūt,ne visām ir lemts iepazīties ar oriģinālām somām,bet meitene dikti vilcināja procesu,līdz es devos prom no LV un norakstīju tajā momentā to naudu.Tagad ieliku tirgot par kapeikām,jo to naudu vairs atpakaļ nedabūšu :((
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.