Ierasta prakse?
Sveikas, andeletājas!
Neesmu super liels andeles spečuks, topēr novēroju nejauku pārdevēju paradumu, nezinu kādai daļai tā šeit ierasta prakse, un akcents no kā uzmanīties ne tik pieredzējušiem lietotājiem, vai vienkārši man gadījās nelaba pieredze?
Nopirku kleitu pa 52 eur, vēlējos to uzvilkt uz saviesīgu pasākumu, izraugoties kleitu garās sarunās vai papildjautājumos neieslīgu, palūdzu rekvizītus, nosūtiju savu pakomāta skapīša adresi un veicu apmaksu. Meitenei pēc 4 darba dienām pavaicāju, ,kad kleitu man atsūtīs, teica tuvākajā laikā.. Tagad pagājušas jau gandrīz 2 nedēļas meitene atgriež man naudu kontā un atsūta vēstuli - atvaino, kleitai pamanīju defektu, diemžēl tādu nepārdošu. Domāju.. nopietni? Tam vajadzēja gandrīz 2 nedēļas? Tagad skatos profilā - par kleitu atstājusi pateicības atsauksmi cita meitene. Jautājums kapēc nauda bija jāietur no manis uz teju 2 nedēļām un pēc tam atgriež kontā.
Divas dienas atpakaļ nopirku jaunu zīda matu gumiju no lietotājas,kurai šeit ir pozitīvi reitingi, pa 8eur, šodien man atgriež naudu kontā - un atraksta: atvaino, nevarēju gumiju atrast, tomēr netiek pārdota, nauda atgriezta kontā.
Tas šeit tā bieži notiek? Vai ko tas nozīmē? :D
Neesmu super liels andeles spečuks, topēr novēroju nejauku pārdevēju paradumu, nezinu kādai daļai tā šeit ierasta prakse, un akcents no kā uzmanīties ne tik pieredzējušiem lietotājiem, vai vienkārši man gadījās nelaba pieredze?
Nopirku kleitu pa 52 eur, vēlējos to uzvilkt uz saviesīgu pasākumu, izraugoties kleitu garās sarunās vai papildjautājumos neieslīgu, palūdzu rekvizītus, nosūtiju savu pakomāta skapīša adresi un veicu apmaksu. Meitenei pēc 4 darba dienām pavaicāju, ,kad kleitu man atsūtīs, teica tuvākajā laikā.. Tagad pagājušas jau gandrīz 2 nedēļas meitene atgriež man naudu kontā un atsūta vēstuli - atvaino, kleitai pamanīju defektu, diemžēl tādu nepārdošu. Domāju.. nopietni? Tam vajadzēja gandrīz 2 nedēļas? Tagad skatos profilā - par kleitu atstājusi pateicības atsauksmi cita meitene. Jautājums kapēc nauda bija jāietur no manis uz teju 2 nedēļām un pēc tam atgriež kontā.
Divas dienas atpakaļ nopirku jaunu zīda matu gumiju no lietotājas,kurai šeit ir pozitīvi reitingi, pa 8eur, šodien man atgriež naudu kontā - un atraksta: atvaino, nevarēju gumiju atrast, tomēr netiek pārdota, nauda atgriezta kontā.
Tas šeit tā bieži notiek? Vai ko tas nozīmē? :D
1.reizē atradu pēc ļoti ilga laika, tad jau vairs nebija vajadzīga.
2.reizē biju aizmirsusi, ka jau pasen izbraukuma tirdzniecībā pārdota un ievietoju sludinājumu un pircēja nopirka. Bija jāatvainojas, neko darīt!
Visi esam tikai cilvēki un kļūdas gadās.
Jums vienkārši nepaveicās, ka vairāki tādi gadījumi.
Par "ātrajiem kredītiem" - ļoti iespējams, ka kādiem pārdevējiem piemīt šāds niķis.
Domāju ka pirmajā gadījumā tiešām tika iztērēta naudu un bija jāgaida kāda algas dienā lai varētu atdot atpakaļ apsveicami ka nauda tika atgriezta un nepazuda.
Otrajā reizē šķiet ka pārdevējai vienkārši bardaks mājas, ja nevar neko atrast.
Ar sezonas precēm tā gadās. Ja sezonas beigās nenopērk, tad pa vasaru nav jēga sludinājumu turēt. Pēc tam rudenī atjauno, pārliecībā, ka manta ir . Bet izrādās, ka nav.
Kopumā atceros, kādreiz bija tāds pārdošanas portāls 'atverskapi.lv' - tur es pāris lietas, ko nopirku man vispār neko neatsūtīja.. :D Tā kā kopumā lielas ekspektācijas nekad nelieku, pieļauju, ka vienmēr kaut kas var noiet greizi. Es peronīgi esmu diezgan 'slinka' uz savu mantu pārdošanu, cenšos dot tām otru iespēju, bet bieži vien laika ekonomija nolūkā vienkārši ziedoju. Topēr tās lietas,kuras publicēju- izmazgāju, izgludinu un nolieku atsevišķi, pēcāk iesaiņoju un sūtu prom, respektīvi neizmantoju sev ikdienā, vai neiekrāmēju kādā dziļā stūrī. Bet visi jau mēs esam dažādi ar dažādiem uzskatiem par lietu kārtību, tā kā vēl reiz uzsveru noteikti neesmu par šo situāciju apvainojusies - tik šķita pārsteidzoša, un domāju vai tā te bieži notiek, jo saskāros tik īsā laika periodā 2x ar šādiem gadījumiem.
Ceru, uz turpmāku pozitīvu pieredzi.
Lai visām jauka diena, labs noskaņojums, un izdodas nomedīt pašas foršākās pērles !