Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Ierasta prakse?

Sveikas, andeletājas!

Neesmu super liels andeles spečuks, topēr novēroju nejauku pārdevēju paradumu, nezinu kādai daļai tā šeit ierasta prakse, un akcents no kā uzmanīties ne tik pieredzējušiem lietotājiem, vai vienkārši man gadījās nelaba pieredze?

Nopirku kleitu pa 52 eur, vēlējos to uzvilkt uz saviesīgu pasākumu, izraugoties kleitu garās sarunās vai papildjautājumos neieslīgu, palūdzu rekvizītus, nosūtiju savu pakomāta skapīša adresi un veicu apmaksu. Meitenei pēc 4 darba dienām pavaicāju, ,kad kleitu man atsūtīs, teica tuvākajā laikā.. Tagad pagājušas jau gandrīz 2 nedēļas meitene atgriež man naudu kontā un atsūta vēstuli - atvaino, kleitai pamanīju defektu, diemžēl tādu nepārdošu. Domāju.. nopietni? Tam vajadzēja gandrīz 2 nedēļas? Tagad skatos profilā - par kleitu atstājusi pateicības atsauksmi cita meitene. Jautājums kapēc nauda bija jāietur no manis uz teju 2 nedēļām un pēc tam atgriež kontā.
Divas dienas atpakaļ nopirku jaunu zīda matu gumiju no lietotājas,kurai šeit ir pozitīvi reitingi, pa 8eur, šodien man atgriež naudu kontā - un atraksta: atvaino, nevarēju gumiju atrast, tomēr netiek pārdota, nauda atgriezta kontā.

Tas šeit tā bieži notiek? Vai ko tas nozīmē? :D
amicus-verus
Nesaprotu to iecietību pret kaut kādu čammāšanos ar izsūtīšanu?! Gadās visādi, labi, saprotams. Izņēmumi, ok. Ja profilā rakstīts, ka izsūtīt pēc 10 gadiem, ok. Bet divas nedēļas tāpat vien turēt svešu naudu, manuprāt, ne tuvu nav normāli!
divdesmitseptini
Jā, cik esmu pirkusi parasti sūtījumi atnāk pāris dienu laikā. Es kā cilvēks - neesmu konfliktu personība, tur strīdēties neiešu, vienkārši nepatīkama sajūta, ka tā bezkaunīgi izturējās.
Man viena sieviete atrakstīja vēstuli, un pastāstīja, ka dažas lietotājas šeit piekopj tādu praksi - ieliek labu mantu(iespējams pat neeksistējošu nokopētu no kādiem citiem ārzemju saitu sludinājumiem), no vairākām personām paņem naudu un tad algas dienā visām atgriež naudu aiozbildinoties ar kādu attaisnojumu.
To ka šādas shēmas šeit tiek praktizētas pat prātā nevarēja ienākt..
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.