UNISEND slikta apkalpošana

Gribu pajautāt, kā jums ir ar Unisend sūtījumiem,man ir slikta pieredze, ielikto pakomātā izņem pēc divām dienām, bet ja kko jāsaņem tad var ielikt pakomātā nē pēc adreses, bet kaut kur 5 km radiusā,vai jums arī tāpat, vai tikai Rīgā tā i?r.Jautāju tāpēc ka domāju vai ir vērts to Unisend izmantot turpmāk.
kaykay
Man ar unisend vienmēr viss bija ok, līdz nupat piedzīvoju vienkārši fenomenālu attieksmi no šī portāla pusi. Paciņa ir pazudusi jau nedēļu, katru dienu zvanu un interesējos ( sazvanīšana arī ir vājprātīgi problemātiska- katru reizi jārēķinās ar vismaz 30 minūtēm gaidīšanas ) , katrā reizē konsultanti sniedz diametrāli pretējas info, vienu dienu paciņa ir kaut kur noliktavā, nākamajā jau nodota kurjeram un ,lai gaidu piegādi dažu stundu laikā, vel pēc dienas - paciņa it ka nemaz neesot bijusi pakomātā ( kuru iepriekš man it kā kurjers jau vedot :D 🤦‍♀️) . Plus vainu noveļ uz sūtītāju, kurš it ka paciņu ievietojis tikai pēc gandriz nedēļas ( lai gan izsekošanas informācija norāda, ka viņu kurjers paciņu jau ir izņēmis sen )..🤦‍♀️😄 vienkārši parodija. Joprojām paciņu neesmu saņēmusi.