Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu!!! Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krāpniecība un cirks

Aiziet! Nopirku gultu komplekta ar matraci. Esot lieliska stāvokli bez defektiem. Lūdzu apskatiet bildes - tas kādam vispār liekas normali un pieņemami!?

Ar piegādi (par atsevišķu samaksu). Gultu atved, ara auksti, viss notiek ātri. Man ir sesijas laiks augstkolā un tā jau kavēja 2h piegādi, plus braucu prom no Latvijas uz 2 men, tā ka steigā īsti neuzskatīju kas tur notiek. Matraci pārdevējas virs jau nesa iekšā, palīdzēju jau iekšā kāpņutelpa, bija salocīts uz pusēm tādēļ to kāda tā ir miskaste sapratu tikai jau vēlāk, kad beidzot pieslēdzos skrūvēšanai un ņemt nost pārvalku mazgāt. Puse kas bija pret mani arī nebija tīra, bet nu ne tik….

Rakstu sievietei , atsakās atgriezt DAĻU naudas. Par so ateju netīro samaksāju 170€.

Pievienoju pārdevējas profilu. Solot man rakstīt iesniegumu Policija, jo es pateicu, ka atradīšu kur viņa dzīvo Jūrmala. Baigie draudi 😀 ja pašai smadzeņu nepietiek atvainoties un atgriezt daļu naudas un kaut atzīt, ka pārdevusi ar meliem miskasti, tad kas man cits atliek ka braukt un runāt personīgi?

Atgriezt preci mani neinteresē. Es braucu prom uz 2 men rit, man nav laika ar to ņemties, pie tam pēdējas 2 dienas augstskola. Tik pretīgi - tādēļ arī nekad mums nebūs sakarīga iepirkšanās kultūra savstarpēja, jo ir pilns ar tādiem cilvēkmēsliem.

Rakstu iesniegumu policija un PTAC. Ja grib savakt savu “preci” lai maksa man kompensāciju par izniekoto laiku, stresu, esmu arī to sūda matraci jau 4x uz 90 grādiem mazgājusi, ar atpukotaju centusies noņemt tas “pūkas” lai vismaz bez maksas kādam varbūt to atdotu.
rose-omeyyade
Nu kāds PTAC pie velniem? Arī policija šeit diez vai, tikai tiesa. Beiziet pie katra privātpersonu pirdiena uz jūsu pusi kaut kādu PTAC pieminēt - nu nav tā viņa atbildības joma un nekad nav bijusi, tur ir tiai jridiskās personas, oficiālie veikali! Attiecības provātpersonu starpā regulē Civillikums, ar kuru PTAC nav nekāda saistības. Rakstīt viņiem par veceņu lupatu apmaiņām ir tikai smīdināt un laiku tērēt. Ar Latvijas Loto vēl piedraudētu pārdevējai, nu jābūt taču kaut minimālai saprašanai...
agelesseq
Vēl kas - ja tevi tik ļoti tracina cilvēku pamatotas dusmas par cirka māksliniekiem pārdevējiem, varbūt nesēdi forumā, kur viens ar otru dalās atsauksmes? Izklausies, ka Tev kaut kas nav īsti ok ar to rubli.
l.r.k.b
IZDZĒSIES NO ANDELES. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Reāli noriebies lasīt to Tavu "indi" gandrīz katrā foruma diskusijā. Nevienu pozitīvu komentāru neesmu manījusi no Tevis.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tikai tupi "dirs" visiem virsū.
agelesseq
Varbūt pirms pirst forumā iepazīsties ar likumiem? Tieši tādu tizlenu dēļ, kuriem šķiet, ka izkrāpt 170€ ar pilnīga mēsla tirgošanu, nav nekas tāds, tad nu šādas Sabīnes turpina pārdot miskastes matračus un pēc tam ar policiju draud. Kas par latviešu brīvībām - viens krāpnieks, otrs vaid, ka krāpniecība tak nav nekas.

Velreiz - iepazīsties ar likumdošanu, citādi tie gudrību pirdieni baigi stulbi smird!
rose-omeyyade
Nabadzīte, nu skrien pasmīdini PTAC un policiju ar savām normatīvo aktu zināšanām. Likumdošana, ja kas, ir process, tās iepazīšana nav saistīta ar konkrēto normatīvo aktu saturu un regulējamo jomu, bet nu labi, kas mēs tādi, lai rubļainai gudrītei aizrādītu. Smird un pūkojas jau tavi pirkumi, ne mani, ne jau man apdirstos matračus iesmērē pa vieglo. Sabīnei šoreiz respekts, jā. Rubļainiem tikai ar eiro pātagu kaut kas pielec.
3i-atlas
Nesaprotu kapēc ir jābendē nervi un kapēc tādas lietas kā gulta uz kuras protams ka ir kāds gulējis ne vienu gadu vien (varbūt kada ome kas vēl uz tas gultas atstiepa pekas) ir japērk no kaut kādas miskastnieces ka var nopirkt labā veikalā par labu cenu jaunu gultu ar matraci! citi vēl joprojām sapņo par kaut ko kvalitatīvu un pērk juskā preces vai no rokām. Pati vainīga un nav ko te čīkstēt :D
rose-omeyyade
Var jau redzēt, ka vienšūnainai patīk. Jo ja pirkums labs, būs kur gulēt, ja slikts - iespēja atvērt žaunu un izpausties. Nu, pie tādas viszinības un superīgas komunikācijas pirkums ir visnotaļ pelnīts un atbilstošs saturam. Lai tik bauda. Varu iedomāties tos iesniegumus!🤣🤣🤣
janetajumtina
Kā man pietrūkst tie mazie gadi, kad arī šādas problēmas šķita pasaules gals :D
Ja runājam nopietni, tad, protams, matracis ir vienkārši krimināls un nav pat apspriežams, cik maksāja, kā piegādāja. Tādam vienkārši nevajadzētu būt, ja par to nebija brīdināts. Toties, ir jāņem vērā gan viena lieta- lai kaut ko atrisinātu, ir jāizslēdz ārā pusaudžu barigas komunikācijas veids, jo ar to vispār neko nevar ne panākt, ne atrisināt. To neviens nevar uztvert nopietni un ja iesniegumu rakstīsi tādā manierē, to vienkārši izmetīs un norakstīs kā civilstrīdu. Saņemies! Liec emocijas maliņā un visu dari prātīgi bez ''es tevi atradīšu, bet man nav laiks'' tekstiem.
agelesseq
Kāds pasaules gals, kādi mazie gadi? Sarunu uzsaku ļoti adekvāti ar bildēm un pat ļoti pieklājīgu “ļoti bēdīgi konstatēt, ka tomēr neatbilst norādītajam stāvoklim” utt, bet kad sados apstākļos tevi sāk par krāpnieku dēvēt, nu tur skaidrs, ka nav pilns rublis 😀
rose-omeyyade
Kādi tur mazie gadi... Pensionāres, kuras skaitā prostitūtas un narkomānus uz soliņa un izskrūvē spuldzītes kāpņu telpas priekš savas migas, no tādām augstskolu beidzējām jau arī izaug, tās nekrīt no debesīm taču. Un šis piemērs ir ideāls.
agelesseq
Un par atrašanu, ko tur caur puķēm? Ja cilvēks nobloķē un kaut kādu cirku turpina, tad atradīšu gan un paturpināšu sarunu aci pret aci 😀 Tu varbūt arī gribu but pelīte klusā, bet man nav laika tādam murgam 😀 es braucu uz 2 mēnešiem prom, kad bus laiks tad arī atradīšu un bus fun 😀
janetajumtina
tad es laikam nesapratu, jo tekstā bija minēts, ka matraci neatdosi, jo nav laiks, bet tajā pašā laikā ir opcija braukt pa visu pilsētu pie katras mājas meklēt? :D
It sevišķi, ja ir opcija saņemt naudu atpakaļ par to briesmīgo matraci un vēl tikt no viņa vaļā, tas ir win-win.
La Isla Bonita
Nu cirks tik tiešām vērojams, tur nenoliegsi. Ja preces apraksts lasīts tā pat, kā šeit ieteikumi un komentāri, nebrīnīšos, ja visi defekti tika uzskaitīti, bet kāds labāk zina un forši lasa. Jau par krāpnieci viņu te nosauca, kaut ko viņa ošņā un pedofilus atrod, latvieši atkal kā nācija nav izdabājuši. Bet forumā pārsvarā latvieši vien, tiem nedaudziem lietuviešiem un igauņiem pieeja forumam ir slēgta... Pirkums tiešām ir zem katras kritikas, bet tā jāsaka - līdzīgs līdzīgo pievelk. 27 dienas forumā, bet iespļāvusi sejā pieredzējušiem lietotājiem un visai tautai kopumā, Rubļi visu laiku rēgojas... Ietu jau tad sūdzēties pie Putlera - tur gan rubļi atradīsies, gan tauta ir cita, ne latvieši, gan agresija aizdomīgi līdzīga. Tikai arī tur PTAC analogs privātpersonu strīdus neizskata. Nu, mēģināt veicināt ierēdņiem jautrību nav liegts, uz priekšu. Doma vazāties pa visām Jūrmalas mājām ar matraci arī feina, vēlētos pavērot šo ainu ar popkorna spainīti 😁😄🥸
agelesseq
Pieredzējušam lietotajam, tas ir mentāli nestabilai bērnu truseņu tirgotajai, kas mani nolējusi ar mesliem? Tā forumu būšana ir kaut kāda millenial latviešu būšana. Dzīvē nulle autoritātes, bet slēpjoties zem anonīmiem username baigas varones 😀

Un vispār aiziet līdz tam, ka teikt svešam cilvēkam - Tu esi pelnījusi, ka tevi apkrāpj 😀un tad brīnas kādēļ Latvijā viss tik slikti. Tādēļ ka TU un Tev līdzīgās ir sliktas 😀
agelesseq
Policijā var rakstīt iesniegumu par krāpniecību, kas te acīmredzami ir notikusi. PTAC var izsniegt formālu info par pārkāpuma raksturu. Varbūt šie patiesībā nodarbojas ar pārdošanu lielos apjomos un kādreiz tas apiet riņķi 🙃 zini kas gan? Diezgan jocīgi, ka tādi prieki, nevis šausmas par situāciju un negodprātīgu darījumu. Atkal jau jāsaka, ka tā latviešu čūska lien ārā vienmēr 🙃🙃🙃
agelesseq
Skatos nekas Latvijā nav mainījies 😀 kādas kazas bija, tādas arī ir. Citas bērnu trusenes tirgo un savu garlaicīgo skumīgo dzīvi demonstrē “forumā”, citas aizstāv trusenu tirgotajas, jo redz hierarhija 😀 smieklīgi gan, bet galvenais jau, ka Sabīne notirgoja savu briesmīgo matraci par lielu naudu un, ka “foruma karalienēm” prieks par to. Rēcīgi 😀😀😀😀