Pazaudēta paciņa

Sveiki! Kāda ir pieredze par pazaudēto paciņu. Vai naudu paciņas vērtībā atmaksā abām pusēm? Ja tikai vienā pusē, tad ir zaudējumi man, jo tā nauda būs jāatmakā pircējam. Un kas notiek ar sūtījumu kad vēlāk tomēr atrodas un uz kuru pusi aizsūta - atpakaļ pie manis vai uz priekšu sūtītājam? Paldies par atbildēm.
L. B.
Apmaksā tikai 1 pusei(pirms pāris gadiem tā bija),zaudēju gan labu,jaunu preci,gan naudu-ļoti muļķīgi.Arī vinted pirms jaunā gada pazuda manis sūtītā paka,niecīgo naudas summu,kāda bija sludinājumā atgrieza pēc 1.5 mēneša.
Man tikko bija gadījums,ka paka 10 dienas rādījās,ka ir ceļā ,sazinājos ar omnivu,visu laiku atbildēja,ka ir ceļā.Pēc 2 nedēļām tomēr atradās
anna.deri
Visticamāk, ka kurjers naudu atdos Jums, bet Jums ir jāatdod nauda pircējai, sanāk, ka pa nullēm. Bet kāpēc domājiet, ka paku nevar atrast? Droši vien kaut kur noliktavā mētājas, varbūt etiķete ir nokritusi? Man tā bija, sadzenājām to paku beigu beigās, pircēja dabūja savu preci un es naudu, tas gan vinted bija.
rose-omeyyade
Man viss pazudušais atradies, jo visu laiku knabāju ar vēstulēm, sūtot arī papildinošo informāciju. Par laimi, man bija gan paku foto, gan par vienu arī video. Iesaku vispār visu fotografēt - iepakošana, noformēšana, ielikšana, jo noder arī pret Vinted krāpniekiem un šādām pazušanām, kuru rezultātā krāpnieks sanāci tu pats. Un arī Vintedu knabāju ar vēstulēm, aprakstot situāciju un pieprasot risinājumu, kā tālāk rīkoties. Nez kāpēc, kad ir foto un video, kurjeru kompānijas izslēdz savu ierasto dziesmu - jūs ne tā ielikāt, jūs vispār neielikāt, mēs kaut kad skatīsimies kameras, tur vainīgs cits pakalpojumu sniedzējs (LPP => Unisend un otrādi), izmērs un iepakojums jums nebija atbilstošs utt. Tikai tad sāk tiešām meklēt, jo nav vairs ar ko piesegties. Bet kad jau meklē - ātri vien atrodas. Jo kamēr atrakstās, īsti neviens neko nemeklē - vienu reizi kurjers sen mašīnā bija atradis un atvedis priecīgs man, bet klientu atbalsts vēl nedēļu rakstīja, ka diemžēl nekā un lai es rakstot pretenziju naudas atgriešanai ar čupu dokumentiem, kas apliecina preces izmaksas utt.