Sasistas glāzes.

Labvakar! Lūdzu Jūsu padomu. No manis nopirka kristāla glāzes. Paku sapakoju rūpīgi, ieliku katru glāzīti burbuļplēvē, bet diemžēl glāzes , izņemot vienu ir visas sasitušās. Tātad kurjeri ir nesaudzīgi apgājušies ar paku. Pircēja uzskata ka es esmu vainīga un man nauda ir jāatgriež. Labi, es esmu ar mieru pusi summas segt. Ko Jūs par šo domājat?
3i-atlas
Traukus, glāzes un citas plīstošas lūztošas preces vajag censties nesūtīt ar pakomātiem bet tikties tikai klātienē ar pircēju kurš var pats atbraukt! protams ka kurjeri mētā pakas un liek smagas pakas virsū, viņi neskatās jo viņiem laiks ir nauda, jāpagūst visas pakas izvadāt pa pakomātiem. vēl var nopirkt ''plīstošs'' bet es neriskētu jo neviens kurjers uz to neskatās :/
lp12345
Skatās uz brīdinājumiem,kas pielīmēti kaut ar roku rakstīts,bet lapiņai jābūt spilgtai.Mana pieredze.(DPD,Omniva ļoti laba sadarbība ar šo.)
lp12345
Man sākumposmā bija pieredze ar Latvijas pastu,cik sapratu,tad kurjers saplēsa un nenonāca pat līdz šķirošanai.Es,protams,pircējai atgriezu pilnīgi visu naudu,ieskaitot sūtīšanu.Lieta tāda,ka jebkurai piegādes kompānijai(Omniva,LPP,DPD) noteikumos ierakstīts,ka trausliem priekšmetiem u.c.viņi atbildību neuzņemas.No tā laika jebkuru trauslu preci pakoju 3×nopietnāk(burbuļplēve,papīrs,kartons un vēlreiz plēve+pielīmēju brīdinošo lapiņu spilgtā krāsā,jo pēc šī gadījuma LPP atbildēja,ja vajadzējis brīdinājumu pielīmēt kaut ar roku rakstītu,tad viņi nelaiž caur automātisko šķirošanu.Tāda mana pieredze un mācība.
janetajumtina
Viss nav nemaz tik sarežģīti, jo, ja paka ir iepakota atbilstoši konkrētā uzņēmuma noteikumiem, noteikumu lapā ir aprakstīts katram uzņēmumam, ko uzskata par drošu iepakojumu un, ja tās saturs ir bojāts, tad ir iespēja pārdevējam pieprasīt kompensāciju no uzņēmuma. Tas, protams, ir pie nosacījuma, ka sūtījums ir bojāts viņu vainas dēļ, nevis neatbilstoša iepakojuma dēļ. Tā vismaz agrāk bija ar DPD. Ir vērts iepazīties ar informāciju konkrētā uzņēmuma mājaslapā.
Tādā veidā arī izdosies mierīgi atrisināt strīdu ar pircēju.
dimants04
Vai bija nopirkta spec.uzlīme Omnivā par papildus samaksu? Ja jā,tad kurjeram bija jāievēro brīdinājums-plīstošs- un tad atbildību var prasīt no Omnivas!
Abrakadabra ))
Arī bija negatīva pieredze ne tikai ar stiklu/keramiku, bet pat ar plastika rotaļlietām, nezinu, ko viņi dara ar tām kastēm, tagad viss trausls tiek pārdots tikai klātienē. Es uzskatu, ka būtu pareizi atgriezt pircējai visu summu🌷
lp12345
Tas attiecas nevien uz stiklu,keramiku,bet pat sūtot krēmus gan stikla,gan plastikāta tūbiņās,protams,rotaļlietas no plastmasas arī skaitās trauslas.Vārdusakot jebkas,kas var neizturēt svaru vai automātisko šķirošanu.
anna.deri
Jums jāatgriež VISA summa pircējai, ieskaitot pasta izdevumus un tālāk jautājums par kompensāciju jārisina ar kurjerdienestu.