Perliukų medžioklė

Nekorekta pārdevēja, izlasi manu negatīvo pieredzi.

Labdien. Tāda situācija, ne visai smuka. Vakar iegādājos bižutēriju no lietotāja kuzmi369 par 10 EUR.
Tikos es ar pārdevēju klātienē, vēl pārprasīju vai tiešām jauns un Cos, jo pirku dāvanai. Atbilde bija apstiprinoša. Sludinājumā bija norādīts, ražotājs, Cos, bet radās šaubas un pārbaudot- jā, tas ir no Temu par 3 EUR, nu negodīgi.
Pēc 10 min pārdevēju sazvanīju, turpināja maldināt, bet tomēr piekrita tikties nākamajā dienā un naudu atgriezt. Šodien, Sludinājums neaktīvs, esmu bloķēta, kā telefonā, tā arī Andelē.
Pie atsauksmēm var redzēt foto (arī tā pati Temu bižutērija), tātad tā nav pirmā reize,kad pircēji tiek maldināti. Šodien arī ir pārdots, bet sludinājums labots, Cos kā ražotāju, tomēr vairs nenorāda. Ko teikt, nu nesmuki. Nepalikšu jau es nabaga par tiem 10 eiro, kā arī viņa bagāta, bet uzskatu, ka Andele Mandele administrācijai šajā gadījumā vajadzētu pievērst uzmanību, aizsargāt portāla reputāciju.
lp12345
Vispirms kautko pērkot jāpievērš uzmanība,jo lietotājs andelē tikai 18 dienas.Tās dažas atsauksmes vēl neko nenozīmē.🤔 Protams,tas nenozīmē,ka visi tādi,bet šādi gadījumi"met ēnu" uz pārējiem jaunajiem...