pirkumi andelmandelē

Sveikas! Andelē esmu nesen tāpēc nesaprotu, kas un kā te īsti notiek. Pieteocos uz mūzikas cemrtu kā pircēja nr.2, jau trešā diena, kā pircējs nr.1 preci nav nopircis, bet pārdevējs ma nedod ziņu. Tad pieteicos uz xbox, arī no pārdevēja nav ne ziņas ne miņas. Varbūt amdele vnk krāj skatījumu reitingus un preču patiesībā nemaz nav? Kas te īsti notiek, m?
fiola
Tā nu izskatās ka jā Andele krāj skatījumu reitingus un pelna naudiņu par sludinājumu izvietošanu. Ļoti nepārdomāta mājas lapa, "pērļu" atleses kritēriji pārāk plaši un konkrēti izmēri grūti atrodami. Pilns ar nevajadzīgām reklāmām. Un lai ieliktu kādu sludinājumu arī jāatver savs maciņš. "Ir aitas ir cirpēji"
nikogo
Ja, mani arī šis pārsteidz un tādi ir vairāki pārdevēji, esi uzrakstījis, ka vēlies nopirkt preci un vienkārši neatbild, ja es saprastu, ja pārdevējs nebūtu bijis portālā un līdz ar to nebūtu varējis izlasīt, bet interesantākās, ka portālā regulāri ienāk, vienkārši neatbild.
ljampo4ka888
Varbūt pircējs ir aizrunājis šo preci un tāpēc daži izvairās kontaktēties ar citu pircēju jo nezin ko atbildēt lai nerastos nepatīkami komentāri.protams ka vienkāršāk ir atbildēt ka aizrunāts vai pārdots .tas būtu cilvēcīgi atbildēt bet cilvēki ir dažadi😉man ir tādas kas piesakās uzraksta ka pirks un pēc tam uz 2vam 3jam dienām nozūd.liekas ka tā aizrunā mantas .šeit gan pircējs gan pārdevējs rīkojas kā pats vēlas(atšķirībā ir tikai kā kāds ir cilvēcīgs savos lēmumos bet kādam ir nospļauties uz citu laiku)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.