Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kur meklēt kvalitatīvus džinsus?

Sveikas! Mūžīgi ir bijusi problēma ar labu džinsu atrašanu. Nesen iegādājos H&M plēstos džinsus, burtiski 2-3 mēnešu laikā izplīsa jauni caurumi, bet jau esošie kļuva 2x lielāki. Skats briesmīgs. Vai varat padalīties ar veikaliem, kur var iegādāties tiešām kvalitatīvus, laba, stingra auduma un izturīgus džinsus? Esmu gatava samaksāt vairāk par labām biksēm, kas kalpos ilgi, nevis katrus 3 mēnešus pirkt jaunas. Atceros, vienīgie džinsi, kas tiešām nepievīla - bija no Zaras, regulāri valkāju pat 2-3 gadus un novalkājās ļoti lēni. Bet vai vēl joprojām Zarā kvalitāte tāda pati kā pirms gadiem?
daceka
Sveika, svarigs ir auduma sastavs. Ja 100%kokvilna, tad izstaipas atri. Otra lieta... plesumi nevar but celgalu rajona. Ka pietupsies, ta dzirdesi, kaa plist uz prieksu. ? esmu dzirdejusi, ka Reserved un lindex ir ok, bet iesaku paskatities sastavu. Mango ari.
ssamanta
Neiesaku Mango, esmu vairākkārt pirkusi un ļoti ātri izbalē krāsa, pat, ja mazgā ar visiem līdzekļiem.
Pašai laba pieredze ir ar Stradivarius džinsām. Plēstos pirku Bershka (bet Polijā), kvalitāte laba - pagājuši divi gadi un izskatās kā jaunas. Vienīgi ko iesaku, ja plēsumi ir uz ceļiem, tad aizšūt plēsuma galus ciet, lai neplīst vairāk, tad var gan pietupties, gan braukt ar auto.
annijaso
Brendu džinsi outletos ir labas kvalitātes, kalpo gadiem. jaa, apskati sastaavu, bet kvalitaate brendiem ir laba. calvin klein ir labas. un labaakais. ir tas, ka outletos viņus var nopirkt par 35 eiro arī ;) viens no veikaliem moskiitoo plazā
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.