Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Šaubas par drošu sadarbību

Sveikas!
Vai kādai ir sanācis sadarboties ar attēlā minēto dāmu ? Redzu, ka viens no sludinājumiem ir ar atzīmi "pārdots"..
Vēlējos pasūtīt somu, bet pamanīju, ka lietotāja starp mums andelē ir tikai 5dienas, viņai nav nevienas atsauksmes, un cenas piedāvātajām precēm arī ir aizdomīgi zemas.., arī savus rekvizītus atsūtīt nevar, pārdevējas atsūtītie pieder vīrietim, kurš itkā esot vīrs..
www.andelemandele.lv
birute
Cenas nemaz nav tik zemas tik prastiem pakaļdarinājumiem. Kurpes bezgaumīgas, resniem purniem, no dermantīna. Es Turcijā pakaulējoties nopirku Guess kedas par 6$. Protams, ka ne orģinālu. Ta iedomājieties, kāda tiem nekvalitatīviem pakaļdarinājumu draņķiem ir pašizmaksa!

Runājot par negodīgumu - vienmēr ir iespēja vērsties policijā, ar iesniegumu, izprintētu saraksti un konta pārskatu. Policija krāpnieku ātri atradīs un nauda tiks atdota. Saku pēc pieredzes. Nevajag kaunēties. Ja kāda/-s ir apkrāpis kaut pa dažiem eiro, jādodas uz policiju.
anna-kocina
Ja viņas piedāvājumu salīdzina ar piedāvājuma klāstu kāds ir šeit andelē, tad cenas ir zemas, par ko liecina lērums naivie pieteikumi, piemēram, uz apaviem. Protams, arī par šiem pakaļdarinājumiem šeit ir bijušas miljons diskusijas. Arī pati Antālijā esmu ļāvusies uzstājīgajiem pārdevējiem un piem.,pa 10 euro iegādājusies somu, ko šeit tirgo, kā orģinālu pa piem.,100eur.
Kā arī man pašai ir pozitīva personīgā pieredze ar policiju, saistībā ar krāpšanu, kas aizgāja līdz tiesai uz manu iniciatīvu, un progresējās ļoti rezultatīvi. :)
Bet ne par to.. Vienkārši izbrīna šie daudzie pieteikumi pie precēm, kuras izskatās, ka ir pārkopētas no interneta, kas man liek domāt, ka pārdevējai ir krāpnieciski nolūki, un piemēram, arī situācija, kad lūdzu rekvizītus, pretī saņemu vīrieša rekvizītus, kurš itkā esot vīrs.. :D Cik tipiski, balstoties uz iepriekšs lasītajām sūdzībām no apkrāptajām meitenē.
Ja arī šajā situācijā ar savu pieņēmumu kļūdos, iesaku pieteikumu autorēm darījumus veikt klātienē, lai atkal nav pilns fb ar naivie, stāstiem, ka nauda pārskaitīta, bet pretī nekas nav saņemts .
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.