Neadekvāta pārdevēja manuprāt

Pirmo reizi tā gadījas. Pie tam pārdevējai ir labas atsauksmes. Nezinu varbūt es kaut ko sliktu esmu uzrakstījusi.
rutha
Šāda atbilde no pārdevējas puses, manuprāt, ir nepieklājīga un nelaipna. Es viņu vēl varbūt mazliet attaisnotu, ja viņa par velti atdodu lietas.. Varbūt cilvēkam pavisam nelāga diena vai tikko bijusi kāda ekstra negatīva pieredze šeit, ir daudzi varbūtējie iemesli, bet to nevajadzētu izvērst uz Jums vai kāda cita šajā portālā. Ir jau arī pircējas, kuras prasīs desmitiem jautājumus par visu iespējamo, sarunās tikšanos un jau norunātajā laikā uzzvanīs, ka tomēr netiek un pārdomāja.. Visiem te laika gaitā var gadīties gan ļoti pozitīvas, gan ne tik pozitīvas situācijas, jo cilvēki ir dažādi.
janetajumtina
Šāda komunikācija ir pilnīgi nevietā,jo neesi pateikusi vispār neko ''greizu'',turklāt-kāds summai ir sakars? Ja pārdod par 7 eur,tad jautājumi nevar rasties? :D Brr,tiešām neiedziļinies,gan jau,ka cilvēkam bijusi stipra neoma un aizkaitina pilnīgi viss,kaut tas nav īsti attaisnojums. Galvenais neņem personīgi,šeit andelē tiešām ir manīts,ka pārdevējām patīk uzkundzēties,jo uzskata,ka visu atdod par velti(pat,ja tā ir,tas nav nekāds iemesls) un apgrūtina te ar ''muļķīgiem'' jautājumiem viņas.
janetajumtina
Varbūt jums ir bijis kādas neskaidrības iepriekš,pilnīgi neapzināti ar šo pārdevēju? Atļāvos apskatīties pārdevējas profilu,viss pilnīgi normāli,jaukas,patīkamas atsauksmes,pie precēm norāda aprakstus,nekas neliecina,ka varētu gadīties šāda situācija.
zjaaaaa
es pat nezinu kas ir dīvaināk - šādi uzbraucieni vai pilnīgs ignors :) es šonedēļ pirmo reizi ar to saskāros. Biju nopietni nolēmusi iegādātie virsjaku rudenim. Pajautāju mērus un viss.... pat viena vārda nav atbildē, lai gan izlasīts. Un otra pārdevēja apvainojās uz manu jautājumu, vai jaka tīra. Zinu, ka nav labs jautājums, bet jaka bija ļoti gaiša un ne no lētajām. Un biju šeit kādreiz nopirkusi netīru. Tā ka atliek visu norakstīt uz pilnmēnesi un priecāties par rudeni bez jaunas jaka :)))) p.s. un tā pirmā jaka vēl ir pārdošanā un man patīk !
perfectblack
Man aizvien dīvainākās seit škiet “konta jautātājas”, kam 70% gadījumu seko pilnigs ignors. Uz jautājumu, vai pārdomājāt, protams, atbild, ka nē un līdz (parasti vakaram vai rītam) ieskaitis naudu. ...un tad seko izrādes pedejais celiens, kur katra izpaužas kā vien māk☺️? Atvainojos par rupeklībām, bet nu, SASODĪTS! Ta ir kaut kada datu vākšana vai kas?! Otraja vieta ierindoju tas, kas par nokaulētiem 5-10€ gatavas ielist ne-izmērā, jo par pilnu cenu viņas augumam neder. ? Nu, tas ir kaut kas!?
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.