Bardaks ar zīmoliem

Man ir lūgums/ieteikums kaut kā sakārtot zīmolu sarakstu, jo šobrīd ir ļoti liels bardaks, kurā grūti orientēties. Katram pārdevējam ir iespēja ierakstīt savu zīmolu, turklāt visi šie nosaukumi saglabājas kā izvēles varianti nākamajiem pārdevējiem. Daži tad nu uzspiež, kas pagadās, un tad rādās visādi maldinoši uzraksti ar drukas kļūdām un dažādu zīmolu kombinācijām (kaut pārdota tiek tikai viena prece).

Ja es gribu sekot kādam zīmolam, tad, lai nepalaistu garām meklēto, man jāseko veseliem pieciem, jo nevaru zināt, kurš pārdevējs zem kāda vārda to ieliks. Tas nemaz nav ērti, it īpaši, ja gribu sekot vairākiem. Piemēram, ja mani interesē "Vila" apģērbi, tad pieejamie varianti ir "Vila", "Vila Stockmann", "Vila Stokmann", "Vila Clothes", "Villa", "Villa Stockmann" utt.

Gribētu norādīt arī, ka "Gucci Man", "Nike Free 3.0", "Nike oriģināls" un tamlīdzīgi nav zīmoli. Zīmoli ir "Gucci" un "Nike". Pārējā informācija attiecas uz kolekciju vai fasonu, kas jānorāda pašā sludinājumā. (Par replikām vispār ir cita runa.)

Varbūt administrācija varētu izrevidēt šo sarakstu un atstāt tikai reāli eksistējošus zīmolus (ar atbilstošajiem punktiem, atstarpēm un lielajiem/mazajiem burtiem to nosaukumos)? Kā arī nedot iespēju katram pārdevējam ierakstīt preces zīmolu?
Ja zīmols nav zināms, tad neliek neko, nevis "nezināms bet labs", "nemācēšu teikt", "nezimāms" u. tml. brīnumus. Ja zīmola nav sarakstā, tad turpat blakus varētu būt iespēja iesniegt administrācijai ieteikumu. Kad administrācija pārbauda un apstiprina zīmolu, lietotājs saņem paziņojumu un var izlabot sludinājumu, ieķeksējot attiecīgo zīmolu. Ja vienā sludinājumā ir vairākas preces, tad varētu būt iespēja pievienot, teiksim, 3–5 zīmolu nosaukumus.

Zinu, ka šāda izskatīšana būtu laikietilpīgs darbs, bet, manuprāt, tas būtu tā vērts, jo uzreiz veidotos sakārtotāks iespaids.

Paldies!
sunday
PIEKRĪTU!!!! Turklāt, ar katru dienu šo variāciju par katru zīmolu kļūst arvien vairāk - es pat teiktu, ka šobrīd ir nevis piecas variācijas pie katra zīmola, bet vismaz piecpadsmit/divdesmit....

Te būs piemērs par BURBERRY:
BURBERRY oriģināls
burberry/silvian heach
Handmade/Burberry
Burberry kopija
Victoria's Secret/Burberry/Beyonce/JennyferLopez/Heidi
Calvin Klein/DKNY/Burberry
Burberry (fake)
Burberry weekend
Burberry London un citi
Burberrys
Burberry Sport
Burberry replika
Burberry London replika
Burberry London
Burberry Brit
Thomas Burberry
Burberry Kids
Burberry
Burberry Prorsum
ruth
Šiem "lielajiem" zīmoliem mēdz būt apakšzīmoli, piemēram, Burberry tādi ir trīs: Burberry London, Burberry Brit un Burberry Prorsum. Tos tad katrs pēc vajadzības var pierakstīt sludinājumā, citādi tos visus nebūs iespējams apzināt.
diskopele
Burberry apakšīmolus esam apvienojuši zem viena "Burberry" , jo pievienoto preču daudzums nav tik liels, lai izdalītu sīkāk apakšzīmolos.
Atsevišķi lielajiem zīmoliem tomēr būs arī vēl viena- replikas sadaļa. Lai nav tā, ka zem MK , Burberry, Chanel utt. liek arī replikas.
diskopele
Dāmas, mēs nepārtraukti administrējam zīmolu sarakstu, bet katru dienu rodas atkal jaunas " Zara & co" , " Zāra" , " Zara u.c." utt.
Tā kā šī izskatās pēc cīņas ar vējdzirnavām, drīzumā apkoposim visus populārākos zīmolus, bet pārējos nepopulāros ( parasti raksturīgi turcijas un ķīnas precēm) liksim zem vienas sadaļas "dažādi" :)

Līva/admin
…. .
Ir daudz labu, kvalitativu un diezgan padargu zimolu, tomer seit tie nav populari, ir redzets tikai dazam meitenem... un tos cik saprotu pec rakstita pielidzinas kinas precem? :)

PS.
kvalitates zina tas pats HM ir zemaks par labu turcijas/kinas razojumu


diskopele
Mēs nerunājam par mazpazīstamiem kvalitatīviem zīmoliem un neviens tos neplāno pielāgot " no name" precēm. pasarg Die's :)
Šobrīd portāla lietotāji ir izveidojuši 15 000 (!!!) zīmolus. protams, liela daļa no tiem ir n-tās variācijas par tēmu H&M , " cits, bet labs.." , taču, jebkurā gadījumā tas jau ir pietiekami liels skaits, lai " izsijātu" portāla lietoājiem aktuālos zīmolus.

Zīmolu aktualitāti izvērtēsim pēc elementāras statistikas- ar cik Pērlēm zīmols ir pārstāvēts portālā un , cik tam ir aktuālie sekotāji. Savukārt, ja esi piesekojusies vairākām "Guess" variācijām, tad tagad visas variācijas korekti apvienosim zem viena konkrētā zīmola un tas novērsīs varbūtību ko palaist garām.

Ja kāds konkrēts zīmols nebūs sarakstā, to būs iespēja pievienot un, ja, zīmols pārstāvēs vismas 5 preces, tad automātiski tiks iekļauts sarakstā.

Savukārt, pie "komplektiem" ,kur pārstāvētas vairākas dažādas preces, vairs nebūs iespēja norādīt zīmolu un komplekts tiks traktēts kā " dažādi zīmoli" . Protams, pašā sludinājuma tekstā zīmolus varēs norādīt :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.