Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nav jēgas pieteikties pirmai uz preci, ja to pēc minūtes rezervē kādam citam

Jau vairākas reizes gadījies tā, ka pirmā piesakos uz preci, precizēju izmēru, prasu mērus, jo nevaru atbraukt un pielaikot, cerībā, ka derēs un viss būs "smuki", bet tā arī nesagaidu no pārdevējas nekādas atbildes... pat nevaru neko pakomentēt tai sakarā, jo prece izrādās kādam ir jau rezervēta! Tātad nav nozīmes, kad tu pieteicies un kādas ir tāvas velmes, visu izlemj pārdevejs pēc sava prāta, neinformējot pieteicēju. Droši vien vēlāk parādīsies ziņa, ka prece tika pārdota. Tā ir vnk "cūcība", necieņa pret pircēja (pieteicēja) tērēto laiku...
Tai sakarā varbūt ir vērts pašam pircējam dod iespēju pierezervēt sev kāroto pērli?
zangmo-norzom
Piekrītu, man atkal gadās, ka pircēji piesakās un tad vienk pazūd, un es nezinu, ko tālāk - piedāvāt nākamajai vai ne. Varētu būt kāda funkcija- pierezervēt ar iemaksu, vai tml. ? Tad droši un skaidri, ka pircēja tiešām grib un pārdevēja nevar atdot citam/i. :)
Daisy !!!
Kaut kas jāizdomā šai sakarā! Jo piesakoties kārotai precei un pēc tās rezervācijas kādam citam, paliek tikai vienīgā opcija pieteikto preču sarakstā - poga "atteikties" - tā sākot brīvprātīgi, jo izredzes to dabūt vairs nav! Vai nu gaidīšana, ja nu gadījumā rezervētatajs pazūd vai tam prece neder, pie nosacījuma, ka pārdevējs būs tik "laipns" un par to atrakstīs.
Es aicinu tomēr pārdevejas būt pieklājīgam un vismaz uzņemties drosmi pateikt pieteicējam, ka preci ņems kāds cits, kurš nosolīja lielāku summu vai tml.
shoppingfan
Bet tās pārdevējas var saprast - ja viena pircēja vēl tikai interesējas, prasa noņem mērījumus, ko jautā (nav vēl 100%, ka ņems) bet otrā jau gatava pēc 5 minūtēm bez laikošanas/jautājumiem braukt pakaļ ar naudiņu, tad var iztērēt 2 dienas uz saraksti ar pirmo, skraidīt mērīt, bildēt un galu galā izrādīsies, ka prece neder, vai arī pārdot jau pēc 10 minūtēm bez liekām galvassāpēm. Kas pirmais brauc... Man tak vispār ko pirkt no citas pilsētas nav viegli -jāsaruna sūtīšana, jāprasa konta dati. ..
shoppingfan
Bet par to brīdināšanu piekrītu - gadījies, ka pārdevēja raksta: ok, sarunāts, viss notiek - sūtīšu uz tavu pilsētu un pēc 3 minūtēm prece jau rezervēta citai, mani nebrīdinot. Rakstu vēstuli - ignorē. Atsauksmi neielikt - darījums nenotika.
diskopele
Meitenes, pietiekumu sistēma ir uz katras pārdevējas godavārda, piesakies vai vēstulēs, vai šādi, nekad nebūs garantija, ka pārdevēja neizdomā nopārdot tai, kas ir gatava pirmā atskriet pakaļ Pērlei!
Man arī viens darījums ir ievilcies jau nedēļu, jo godprātīgi piedāvāju aplūkot Pērli interesentēm rindas kārtībā, bet , kamēr pēdējā, kas ir gatava skriet un ķert uzreiz sagaida savu kārtu, "apetīte" jau pazudusi. Taču, uz šādiem gadījumiem portāls nekādi nevar balstīt atsauksmju sistēmu.
Ja neuzdosi liekus jautājumus un būs gatava uzreiz ieskaitīt rezervācijas naudiņu vai skriet pakaļ pirkumam, domāju, aŗi pirmā tiksi pie Pērles! Ne velti šīs skaitās Pērļu Medības :)

Es parasti nerezervēju/nepieturu Pērli ilgāk par 24h un miers!
Dzēsts lietotājs
Diemžēl arī šajā portālā ļoti daudz kas ir uz cilvēku godavārda, kuram, šķiet, nav pārāk liela vērtība daudzu lietotāju priekšstatos. Tādēļ, arī manā ieskatā, atsauksmju sistēmu varētu pilnveidot. Pati tik tikko šeit iegādājos Clarks kurpes bērnam par 10 eiro (saņēmu maisiņā no starpnieka - pārdevējas drauga), bet mājās konstatēju, ka tām abām uz zoles ar flomasteru uzrakstīts 8.. Tāpat pārdevējai jau pirmajā vēstulē jautāju, vai kurpes piemērotas platai pēdai ar augstu pacēlumu, uz to atbildēt nevarēja, vien noteica, ka jāmēra. Vēlākā sarakstē atkārtoti norādīju, ka bez mērīšanas bērnam apavus nopirkt nevaru, jo ir problemātiskas pēdas.
No starpnieka saņēmu kurpes, aizvedu mājās piemērīt, bet - nederēja. Pārdevēja tās atpakaļ ņemt negribēja (kaut biju gatava tās pievest pie durvīm) - vismaz apstiprinoši neatbildēja ne telefonsarunā, vien piebilstot, ka grib visu ātrāk pārdot, kā arī vispār neatbildēja uz sms un vēstuli šeit. Šoreiz gan kurpes pie mums nepalika, jo es sarunāju randiņu ar nākamo interesentu, kurš tās paņēma, tādēļ materiālu zaudējumu man nav, bet rūgtums un vilšanās gan ir pamatīga - es kā bērnu mamma nevarētu vienkārši notirgot kādam kurpes ar domu, ka tik ātrāk tikt no tām vaļā (turklāt dārgāk, nekā tās acīmredzami pirktas lietoto apavu veikalā) - pat neraugoties uz to, ka pircēja brīdināja par obligātu nepieciešamību apavus piemērīt. Par šo situāciju pie attiecīgās pārdevējas labprāt būtu pievienojusi atsauksmi, bet - izmeklējos visādi un, šķiet, ka tādas iespējas man te nav.

p.s. Es arī uz kurpēm kopsummā biju pieteikusies kādas 5 dienas, jo grūti bija rast iespēju randiņam, bet, ja pārdevēja uzrakstītu, ka viņai ir reāls un tūlītējs pircējs, es laipni tam dotu priekšroku. Bet šāda ziņa man sarakstē nepienāca.
Daisy !!!
Galvenā problēma - komunikācijas trūkums starp pārdevēju un pircēju!
Neuzdot nekādus jautājumus un momenta skaitīt naudu par preci- absolūts vājprāts, jo zem vārdiem "lieliska stāvokli" slēpjas pavisam kas cits (prakse pierada). Lai turpinās šis Vājprāta maratons!
liga-j.
Es liekus jautājumus diemžel neuzdevu, lai gan biju pirmā tomēr manu pērli pierezerveja citai, kas drošvien piesolīja labākus saņemšanas nosacījumus (lai gan savējos nepaspēju piedāvāt). Diemžel ļoti pasākumu kavē saziņa un tas ka ziņas "nelec" kā feisbukā laukā. Nàkas atcerēties pastavīgi logoties iekšā un manuāli pārbaudīt. Pieteikumu sistēma ir ok, tomer tiešam paliek uz pardeveja sirdsapziņas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.