Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Atsauksmes!

Labdien!

Vēlos rosināt vienmēr atstāt PLAŠAS atsaukmes- par komunikāciju, par preci, par piegādi/sūtīšanu utt.
Es pati tā daru un man tas ir noderīgi, ja kāds ir atstājis plašāku atsauksmi un veltījis vairāk laika tam.

Paldies!

Veiksmīgu andelēšanos.
puukii
Piekrītu Jums, Ieva!
Es vairākkārt parasti lūdzu atstāt atsauksmes.

Nereti tirgoju dārgas lietas un tas ir ļoti svarīgi, ka man var uzticēties.

Piemēram, mētelis par 120 EUR ar sūtīšanu. Tā nav joka lieta. Tā ir liela nauda un liela uzticība.
pērļu pūralāde
Visnoderīgākais būtu,ja administrācija nedzēstu atsauksmes klikšķinātājām,kas piesakās,prasa kontu un nedēļām atgādina ka pirks un pēc tam vienkārši atsakās.Protams,lieku atsauksmi,jo tā ir šim nolūkam domāta un 200% pelnīta,bet admiņi šādas dzēš,tātad atbalsta.
es kā pārdevēja pirmā nelieku nevienai atsauksmi,man ļoti daudz pircēju raksta,ka super/duper,viss patīk un atsauksmi neieliek,es arī neprasu-tā būtu uzbāšanās nevietā.
Man ir svarīgāk likt atsauksmes kliklšķinātājām,lai beidzot apkarotu šo sērgu.
pērļu pūralāde
sveiki vai varetu iegadaties zabacinus
13:34
sveiki.jā,protams,ir pieejami.
13:46Izlasīts 21. marts, 13:46
un satikties,kā noprotu Jums nebûtu iespejams,ja?
13:47
es nekur nevedu klāt laikot.
13:49Izlasīts 21. marts, 14:47
sapratu un cik ilgā laikā izsūtiet?-Kristiana Ozoliņa,reku viena kura pieteicās/rezervēja,prasīja konta nr.,izlasīja un 10 dienas izlikās par beigtu,pēc 10 rezervācijas klikšķis: atteicās ,kad uzjautāju,esot aizmirsusi,ka jāmaksā!!!
Lieliski un atsauksmi administrācija dzēš,ieliku atkārtoti un likšu vēl un vēl.
blackwidow
"70% vispār atsauksmes neatstāj, kas ir mazliet kaitinoši. es, kā pārdevējs, nemaz nevaru neatstāt atsauksmi" - par mani kā par pircēju nav atstātas atsauksmes no divām personām, un mani kā pircēju arī tas kaitina, jo pārdevējs vienkārši izdzēš preci pēc naudas saņemšanas un tagad es nesaprotu, ja saņemšu/iespējams arī nesaņemšu, bet atsauksmi kā par pārdevēju nav iespējams atstāt....
mary5891
es arī esmu PAR plašāku atsauksmi. Man jautājums, kā pārējās pircējas uztver 4 zvaigznes atsauksmē? Tā ir reputācijas bojāšana? Varbūt es ko nesaprotu, bet manā uztverē tas ir gandrīz 5 zvaigznes, kāda nianse būs neizvilkusi līdz tam 5niekam. Konkrētā gadījumā bija pleķis apgērba gabalam, bet neuzkrītošs, dienas gaismā sevišķi nemanās, ja speciāli nemeklē, vakarā varbūt pat nemanītu un pārdevēja visticamāk neievēroja. Pleķis kāda pussprīža lielumā uz tilla daļas. Pārējais viss jauki, atsauksmē pozitīvo arī ierakstīju - serviss, komunikācija, iepakojums.Pārdevēja gan atsūtīja ziņu, ka varēju atsauksmi nelikt, nevis reputāciju bojāt. Es tā īsti neizpratu, man 4 zvaigznes nav reputācijas bojāšana.
Pērkot preci, es uztaisu skrīnšotu - izdzēsīs preci, ja nesaņemšu, vismaz atsauksmēs varēs pierādīt, ka tāda ir bijusi un tādu lietu tirgojusi.
Rezervētāju apkarotājas un tām atsauksmju likšana - domāju, diezgan muļķīgi un bezjēdzīgi. Ja nu tikai pašai pārdevējai darīt nav ko un var tā laiku izniekot. Nu var taču neko nerezervēt, dod konkrētu (īsu) laika periodu izlemt un skaitīt naudu. Nav atbildes, prece nākamajai. Man drīzāk izbrīna bērnudārzs, kas rodas atsauksmēs - es tev ieliku 5 zvaigznes kā pircējai, tu man vēlāk ieliec 4 vai 3 kā pārdevējai, jo kāds defektiņš vai tml., un rezultātā - ak tā, tu man šitā, es pārsteidzos ar pozitīvo atsauksmi, laboju arī tavas zvaigznes uz zemāku. Šis reāli izraisa smaidu :) un šāda modeļa atsauksmes manītas tieši šeit. Bet pārsvarā es tomēr redzu jaukas pārdevējas, tas priecē :)
An JC
Dažas pārdevējas ir tik agresīvas un ar uzbrūkošu komunikāciju , ka jābrīnās, ka vispār kāds pie viņām ko pērk . Dažām jau profila info tāds , ka liekas - labāk nemaz neuzrunāt ... tik daudz noteikumu un prasību .
Atsauksmes nekad neprasu un tam tik lielu nozīmi nepiešķiru . Paldies, ja ieliek , bet ja nē, arī nekas. Citas pasaka vēstulē paldies . Svarīgāk atsauksmju skaits varbūt ir jaunam profilam, kas tikko izveidots, lai uzticība rastos. Bet ja jau ir 20+ atsauksmes , neredzu jēgu par tām plēsties un vēl uzbāzties pircējām. Arī pašai nepatiktu, ja uzstājīgi prasītu atsauksmi . Jo ne vienmēr ir laiks un iedvesma rakstīt plaši.
punduris
par tām zvaigznēm - es uzskatu, ka pārdevēja reitingam būtu jābūt redzamam pie preces sludinājuma. ja atrodu sev tīkamu preci, retu reizi apskatos pārdevēju, pirms pērku, turklāt, arī tas ir stipri stiepjams jēdziens. pārdevējai ar ļoooooti daudz divniekiem un vieniniekiem atsauksmēs, galējais reitings tā pat būs 4,jo summējas ar atsauksmēm ka par pircēju un, ja atsauksmes ir lieliskas, tad dīvainā kārtā administrāciju netraucē fakts par baisi daudz negatīvām atsauksmēm un krāpšanas mēģinājumiem, uzliek tikai paziņojumu par to, ka saņemtas sūdzības, ko administrācija izskata.

pirkšanā un pārdošanā tomēr liela loma ir pieklājībai un tolerancei. ja gribu pirkt, tad pērku, ja nē, tad nečakarēju prātu. vairāk par klusējošajām pircējām, kaitina klusējošie pārdevēji. atsauksmju likšana par komunikāciju, ja nav noticis darījums, ir lieka, un portāla noteikumi, šķiet, paredz, ka atsauksmes liek tikai tad, ja darījums ir noticis.
leeeila
Nu te var sanākt arī dažādi par atsauksmēm. Kā izrādās, citi pat nezin, ka zvaigznēm ir kāds vērtējums.
Bija man gadījums, pieteicos pērlei un pajautāju mērus, kad saņēmu atbildi - uzreiz pārskaitīju, nu kopumā tas viss 40 min laikā.
Meitene, man ieliek atsauksmi 3 zvaigznes, bez paskaidrojumiem.
Es viņai rakstu - Sveiki!Ielikāt man atsauksmē, kā pērļu mednieci "3" kas nozīmē - apmierinoši.
Lūdzu paskaidrojiet, par ko man tik zems vērtējums, vai esmu Jūs aizvainojusi, jautājot par mēriem?
Viņa man atbild - Tas noteikti nav apzināti! Atklāti pat nezināju ka kaut kādi vērtējas 1 vai 5. Pat nezinu kā to darīt?piedodiet ka manas nezināšanas pēc esmu Jūs aizvainojusi. Ja iespējams un Jūs zinat kā varat izmainīt. Jo man ļoti patika ar Jums sadarboties
Julia ;)
Man bija līdzīgs stāsts, tikai es biju pārdevēja. Nopirka no manis kundze gados ādas zābakus, kuri bija praktiski jauni. Kā jau cilvēks gados, kas pie tam tikai nesen sācis lietot andeli, kundze, pieļauju, ka tīri neapzināti, ielika man vienu zvaigzni un tai pat laikā atsauksmē uzrakstīja, ka viss apmierina un ka zābaki ir perfektā stāvoklī. Tā nu karājas tā viena zvaigzne, kuru es vairs neņemu pie sirds :D
Vēl viena sieviete, nopērkot no manis arī praktiski jaunu kleitu, ielika 4 zvaigznes par to vien, ka kleita viņai nederēja, lai gan sludinājumā bija norādīti visi mēri. Par to gan man ir liela škrobe, ka pircējas nejēdz savienot sludinājumos norādītos apģērba mērus ar faktisko situāciju, tas ir, saviem parametriem, un tad beigās izrādās, ka vainīga ir pārdevēja, ka pircēja nav spējusi ielīst kārotajā apģērbā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.