Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pazuduši paziņojumi

Respektīvi, ja kādreiz man nāca gan e-pasts, gan AM aplikācija uzreiz ziņoja par jaunu pieteikumu, vēstuli un da jebko citu, tad tagad kādu laiku tā vairs nav, lai gan iestatījumos neko neesmu mainījusi :( (šodien pārbaudīju)
Varbūt šī lietiņa jānočeko - mazums kaut kas nogājis greizi :)
janetajumtina
Man atkal nenāk laikā paziņojumi par to,ka manām favorītpērlēm samazināta cena,tagad tikai reizi dienā rāda šos paziņojumus,aptuveni septiņos no rīta ,visi salec uzreiz.
Ļoti neērti,jo reizēm gribas uzreiz to paziņojumu par favorītpreču cenu samazināšanu,nevis tad,kad,visticamāk,tā pērle jau ir nopirkta! :D
sendrali
Jā, par cenu pazeminājumiem favorītprecēm viss nāk novēloti. T.i. agri no rīta nākamajā dienā, lai gan precei cena samazinājusies iepriekšējā dienā.
Nu, īsāk sakot, tā paziņojumu padarīšana galīgi aizgājusi šķērsām.

Tagad lūk es uz e-pastu saņemu, ka man ir paziņojumi forumā. Bet tas ka man ir pieteikums vai jauna vēstule - nesaņemu.
sendrali
Nu bet vai Tu domā, ka esi vienīgā kas raksta? :))
Visā ziņā, es personīgi neredzu vietu pārmetumiem.
Es tik ceru, ka visas foršās fīčas drīzumā atgriezīsies.
Un ja nu gadījumā man viss te liksies tik slikti, tad vienkārši pametīšu šo “iestādi” nevis pēršos visās iespējamās foruma tēmās :)
punduris
es neesmu vienīgā, kas raksta, bet ja man sūta atbildes e -pastu, tad būtu patīkami tajā arī iekļaut kādu atbildes tekstu :) visa situācijas burvība mēnešiem ilgi slēpjas tajā, ka administrācija par visiem gļukiem nebrīdina lietotājus un iesaistās klaji galējās situācijās ar visai vīzdegunīgiem komentāriem.
janetajumtina
Es laikam personīgi esmu pieradusi citādāk-jā,absolūti pieļauju,ka jebkuram portālām var būt ķibeles ,tas nav nekas nedz slikts,nedz ''wow'',bet kaut kā vienmēr ir bijusi sajūta,ka ir jābūt abpusējai cieņai,tīri informējot savus klientus/patērētājus par problēmām un/vai risināšanu. Attieksme veido attieksmi. Citādāk sanāk,ka patērētāji šeit ir pilnīgi nenozīmīgi,tos var ignorēt,tikai tas nekas,ka mēs esam tie,kas šeit atnes naudiņu,lai portālu uzturētu. Atgriezeniskā saite ir ļoti būtisks faktors. Būtu paziņojums,kurš informētu patērētājus par to,ka radusies ķibele,kuru nevar atrisināt vairāku mēnešu garumā,sniegtu informatīvas ziņas,ok,tas tomēr dotu kādu plusiņu komunikācijā. Ja admins atbild-baudiet labāk pavasari,īsti neatrisina problēmu,jo mēs tomēr esam šī portāla patērētāji,kuri arī ieguldījuši finanses šajā visā procesā.
janetajumtina
Pārtrūka teksts-ja lietotāji šeit nav nekas,tad kas būtu portāls bez lietotājiem? Lūk. :)
Gari sanāca,bet bija sakrājies,jo pilnīgi visi ir ieinteresēti,lai šeit visiem viss būtu forši,gan adminiem,gan lietotājiem. Domāju,tas nav nekas nereāls.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.