Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Paziņojumi par komentāriem

Pamanīju, ka manai pērlei ir komentārs ar jautājumu, bet es par to pat nezinu. Es taču visu laiku nepārbaudīšu katrai pērlei komentāru sadaļu. Būtu ļoti nepieciešams, lai parādītos paziņojums. Savādāk tiem komentāriem zūd jēga.
…. .
Pilnigi piekritu, par komentariem netiek zinots, isti nav saprotam ta jega, jo dazi pirceji komentaros jauta par preces pirksanu atbildi sutu privatas vestules jo cik saprotu tad komentarus redz visi. IR JAIZLABO SI SADALA VAI ARI JASLEDZ!
Anita Ance
Man liekas, ka būtu ļoti ērti, ja pie preces būtu 2 opcijas, jau esošā "PIETEIKTIES" - tad, ja pircējs vēlas pirkt, un opcija "PAJAUTĀT", ja vēlas par preci uzdot jautājumus - tas uzreiz tad pārdevējam parādītos kā ziņojums, un citi neredzētu, ko pircējs jautā, tuklāt jautājumi par precīziem mēriem/iespējamu rezervācju/atlaidēm netiktu uzskatīti par pieteikumiem.
shoppingfan
+100 pilnīgi piekrītu Anitai - dažreiz tā poga "vēlos iegādāties" mani nedaudz mulsina, jo ja es gribu uzzināt, piemēram, precīzo izmēru un neesmu pārliecināta, ka man mantiņa derēs, tad man negribas manīt pārdevēju un pieteikties uz iegādi. Tajā pašā laikā arī jautājot komentāros ir liela iespēja, ka tavu jautājumu neviens nelasīs. Tad jau ir liela iespējamība, ka kāds tevi apsteigs un pieteiksies pirmais. Var protams no sākuma pieteikties un tad jautāt par mēriem, izmēriem utt un ja nederēs - atteikties, bet neuzskatu, ka tas ir ļoti ētiski pret pārdevēju.
diskopele
Uzpiežot uz pārdevēja un izvēloties sūtīt vēstuli, Tev ir iespēja izvēlēties, par kuru pērli jautājums un nav jāspiež "vēlos iegādāties" !
Tādēļ arī izveidojām šādu opciju, jo nereti "vēlos iegādāties" poga nobiedē.
Savukārt, pārdevējam ērti, ka konkrēti adresētā sarakste nonāk zem konkrētās pērles. viss pārskatāmi.

*L
zangmo-norzom
+1 identiski, man ari nebija ne jausmas, ka kads komentaros interesejas par lietu, uzgaju nejausi :) tagad pati ari nejautaju neko komentaros jo par tiem pardevejam var nebut zinams :p interesanti, ka ari vestulu sadala tapat, pie sarakstes pazinojums katrreiz par atbides vestuli nepienak, kad tiek jautats par iegadi pec pieteiksanas. Tikai dazreiz.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.