Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atsauksme

Un ko darīt, ja naudu pārskaitīju un preci neesmu saņēmusi?
Un pārdevēja neatbild?
Dzēsts lietotājs
Te nedaudz nav līdz galam pārdomāts ar tām atsauksmēm, jo piemēram,es kā pircēja,kaut ko nopērku,bet pārdevēja samaina sludinājumu un tirgo tālāk citu preci,neatstājot man nekādu vērtējumu..Un arī nesen bija doma,ja kaut ko nopērk ar pakomāta vai pasta starpniecību,nav iespējams pat pabrīdināt citus cilvēkus,ja pārdevējs preci neatsūtīs,galīgi garām šī lieta ir un atsit dažreiz vēlmi kaut ko sūtīt,jo krāpties var šādi ļoti plaši. Būtu caurspīdīgāk vērtējumu sistēmu jādara..Un ja piemēram sarunā un cilvēks neatnāk uz tikšanos? Kāpēc šādas lietas ir atstātas bez vērtējuma?
diskopele
Sveika! ja mēs atstātu iespēju vērtēt vienam otru bez jebkāda pamatojuma, tikai uzkāpjot uz profila un ierakstot vērtējumu bez darījuma pamatojuma, tad tas veicinātu nepamatotu vērtējumu atstāšanu un process kļūtu nekontrolējams.

Padomāsim, kā dokumentēt šos negodprātīgos pircējus un pārdevējus! Ja ir kādi ieteikumi, droši raksti uz : info@andelemandele.lv
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.