Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

ILGSTOŠI STĀV ANDELĒ

Man radies jautājums - esmu ievērojusi vairākām pārdevējām preci, kas stāv ilgstoši andelē, netiek pirkta, bet cena kā netiek mainīta, tā netiek. Nu piemēram, Balmain zābaki - kā bija pagājušajā gadā 490eur, tā arī tagad... Kamōn, laiks taču iet uz priekšu, arī dārgos veikalos ir sezonas atlaides:)) vot, kāda ir motivācija turēt preci andelē gadu vai ilgāk??
A. V.
Nu jā, skaidrs😊un vēl esmu ievērojusi pārdevēju, kura Visos savos sludinājumos tekstā saliek visu dārgo brendu nosaukumus, tipa Armani, dior, chanesl, Hermes utt. Vienkārši, regulāri čekoju pāris brends un ja izlec kāda cita firma zem konkrētā, jau neskatoties zinu, ka tā ir tā pārdēvēja. Pilnīgi liekas, ka kaut kāda gar novirze saukt visus zināmos brends. Vai komplekss. Tas ir drusku kaitinoši un traucējoši Andeles meklētājā izmantotājam.
xthin
Tieši to pašu domāju! Reiz vienai pārdevējai piedāvāju darījumu, ka nopirkšu viņas somu par trešdaļu lētāk šodien. Summa bija 60 no 90 e. Viņa kategoriski atteicās. Tā soma tā arī vēl nav pārdota, jau gadu :)
bet cilvēki ir dažādi. Es laižu cenas lejā, jo tā ir andeles būtība.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.