Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Par fake-iem

Andelemandele īpašniece ļoti skaļi uzstājās, ka ir pret fake preču tirgošanu, bet lapā ir normāli piekabināt zīmolam vārdu replika un aidā tikai sist gaisā.
Kāda vēl pie velna replika!!! Tā ir īstākā pakaļdarījumu tirgošana ko visi atbalsta.

Nu nav tāds Guess replika vai MK replika!! Tas ir fake!!!! Un piekabinot burtus un vizuāli uzdragājot līdzīgu mantu tā nekļūst par repliku. Tas ir fake!!!!
Sen jau šis pieriebies te lasīt pie sludinājumiem. Vajadzētu tad 1 sadaļu ar nosaukumu "dažādi pakaļdarinājumi" , ja jau te tik un tā neievēro likumu un publiski veic noziedzīgu nodarījumu.

Labāk nopirkt no name mantu nekā feikus, pa smieklīgām cenām ;/
Par 50 eur fake tirgot un pirkt , tas tiešām ir atbilstoši teicienam ir aitas, ir cirpēji.
Ie Vish
Ir citas lietas ko darīt, nevis dzenāt "biznesmenes" kas no ali u.tml. pasūta feikus un tirgo citām, kuras tirgo vēl tālàk.

Te būtu jautājumi pie andelesmandeles īpašnieces. Ja ir pret to, tad kāpēc atklāti atbalsta feiku ar pseidonīmu replika, tirdzniecību.
Aizklapēt lapu derētu profilaksei, lai iztīras no replikām.
Dusma uznāca, jo piem. atlasot sadaļu somas, katra otrā bija ar piekabinātu "zīmolu" "replika" :/
Es neesmu tendēta uz zīmoliem, ja prece patīk, tad pērku, bet šitie replikvarianti vienkārši tracina. Ja nevari nopirt oriģinālu tad labāk par to naudu nopirkt kvalitatīvu no name mantu.
Vislabākās jau protams andelmanes, kas savu feiku tirgo pa pussimtu :D tas tiešām uzjautrina.
L. B.
šo portālu vienmēr uzrāda,kā "'baltu un pūkainu",tikai visi zin,ka tā nav un nebūs.šis ir visīstākais komerdarbības portāls,noziedzība zeļ un plaukst lielos apmēros.Sākot ar viltotu mantu tirgošanu milzīgos apmēros,beidzot ar krāpniecēm un zaglēm,kas šeit nekad netrūks.
Neskaitāmas reizes ziņoju par 300-700 "personīgo mantu tirgonēm"",kā viņām ir tie paši sludinājumi,tā būs.Protams,ka lielākā daļa ur draudzenes un viņām atļauts tirgot CK,Guess u.c. zīmolus simtiem.Arī atbilde,ka( hause of andelemandele) pārdevēja tirgo 700+ lietas no slaveniem cilvēkuem,jo viņiem pašiem kauns tirgoties.Varbūt es gribu pa tiešo nopirkt kādu drēbi no slavenības un bez 500% uzcenojuma.Visticamāk,slavenības regulāri savas mantas ziedo un tās tiek liktas tirgošanā.
Man ir kauns ziņot VID,policijai un PTAC,ka nopirku šeit oriģ. apenes,kuras izrādījās lēts pakaļdarinājums.
kristata
Cienījamā Lilita! Pirms jūs sākat zākāt citus, neaizmirstiet ,ka jums Andelē ir vismaz vēl viens profils ar nosaukumu "pērļu pūralāde".
Cik atceros tad jūs no manis nopirkāt Tommy Hilfiger stringus pagājušā gada vasarā. www.andelemandele.lv
Ja komentārs par pakaļdarinātajām apakšbiksēm kuras jūs iegādājāties ir tēmēts uz mani, tad jūsu zināšanai tās ir 100% oriģinālas un varu to pierādīt.
bfi34
Lilita Lilita nozelojami bakstit citiem par komercdarbibu ja pati nodarbojies ar to pasu! Cik atceros ari veicot maksajumu par preci no tevis bija janorada pavadzimes nr. nu ja tas tiesam liecina par savas garderobes tirgosanu! Pareiz saka latvietim vislabakais ediens ir otrs latvietis. bet nu kundzei laikam pavisam aiz skaudibas iet ciet. kada tak tev dala gar citu mantam ja savs bizness iet labi ko tak tu nemies? piedavat vajag musdienu preces un modelus nevis somijas komisijas veikalos dabutos no 90 gadiem
andele.mandele
Ieva Zīvarte. Šis bija labi teikts😂😂😂 visi te tēlo baltus un pūkainus un grauž citus tikai. Ko grib to tirgo, kāda kādam daļa, ko kāds tirgo es nesaprotu. Nepatīk baltajām un pūkainām, tad lai iet ārā👍 Humpalas redz pa entiem 100 var pārdot un replikas redz nedrīkst. Jāsmejas😂😂😂
Ie Vish
Krimināllikums 206.pants. Preču zīmes un citas atšķirības zīmes neatļauta izmantošana un viltošana

(1) Par svešas preču zīmes, kā arī preču vai pakalpojumu citādas atšķirības zīmes izmantošanu, viltošanu vai viltotas zīmes apzinātu izmantošanu vai izplatīšanu —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām.


Tas ir ar likumu aizliegts! Nu kā nav skaidra tik elementāra lieta. Tas ir tāpat kā zādzība.
Ie Vish
Izskatās, ka tev interesē, ja piedalies 🤣
Sakautrējies par savu nezināšanu vai tāpēc, ka esi feiku cienītāja un tāpēc mēģināji "uzbaukt"? 🤣
Nepatīk, nelasi. Neviens tevi te nesauca. Viedokli izteici, kam gan te neviens nepiekrita un vari iet iepirkt ali kādu jaunu MK somiņu 😉
Un starp citu, domāju, ka jā, vajadzētu vērsties policijā, lai nozari sakārtotu 🙂
janetajumtina
Meitenes,chill,pēdējais,ko vajadzētu darīt,ir kašķēties par to,ka katrai savas intereses/domāšana,tas jau viss ir super. :)
Man arī ir viedoklis par viltojumiem,bet izcili apzinos,ka diemžēl tas neko šeit nemainīs,jo
1.nekad neapstāsies pakaļdarinājumu pārdošana
2.būs cilvēki,kas gribēs staigāt pakaļdarinājumos
3. manu ikdienu nemaina tie,kas tā dara,lai jau dara kā vēlas
4.kam nepaveiksies,skaidrosies likuma priekšā,jo būsim reāli-ar to ir jārēķinās tiem,kas šādi rīkojas un tas būtu tikai godīgi
5.viss,kas man patiešām besī,ir krāpnieki,kas pakaļdarinājumu uzdod par oriģinālu

Idejiski priecātos,ja pasaulē nebūtu šādu pakaļdarinājumu,jo tiešām nerodu skaidrību kam tas nepieciešams,bet tajā pašā laikā kas es esmu,lai noteikti kā kuram jāģērbjas,kas jāpērk.
andele.mandele
Tieši tā. Es arī sev esmu pirkusi pakaļdarinājumus, un nekaunos par to, jo ir daudz pakaļdarinājumi kuri ir ļoti skaisti un diemźēl nekaunēšos teikt ka neesmu tik bagāta lai pirktu pa 300 vai 400 e vienu orğinālu. Tā vietā nopērku līdz tiem 50 e pakaļdarinājumu un vienkārši tikai tādēļ ka man patīk dizains un esmu priecīga. Neko sliktu tur neredzu. 👍
andele.mandele
Cik reizes vien un to pašu var malt uz rinķi? Nu no šīs pukstēšanas un citu pieminēšanas kas ko tirgi, nekas tāpat nemainīsies. Man personīgi pilnīgi vienalga ko kāds tirgo un ko nē. Ja nepatīk tad vnk neskatos un nepērku. Bērnudārs😂😂😂
kristata
Es personīgi esmu pret visiem "feikiem", replikām vai pakaļdarinājumiem, bet tai pašā laikā mani neinteresē ko citi pārdevēji tirgo. Vienīgais, kas nav jebkurā gadījumā pieņemams ir tas, ja pārdevējs mēģina pārdot viltojumu kā oriģinālu.
punduris
Par komercdarbību ar pirkstiem rāda šeit visbiežāk divi cilvēki - viena ir cienījamā pūralāde(kura pati Neciksen pārdeva 100+ PERSONĪGO apģērbu 😂), par kuras tekstiem iesmaida visi, ieskaitot administrāciju un vēl viens vīrietis, kurš pats pārdod vairumā, pie tam feikus. :D nav ilgi jādomā, ka house of andelemandele un citi pārdevēji ar daudz precēm tiek uztverti kā konkurenti, jo paši nodarbojas ar komercdarbību :)))

Man pašlaik pārdošanā ir divas lietas. Man pilnīgi neinteresē cik vai necik simtus pārdod kāds cits. Normāliem cilvēkiel interesē sev aktuālo preču, zīmolu un pārdevēju piedāvājumi.

Par feikiem es jau sen nesaprotu. Livas arguments bija, ka nevar cilvekiem aizliegt pardot to, kas viņiem pieder. No otras puses skatoties, nebūtu opcija pierakstīt, ka tā ir replika, tiktu pārdota kā oriģināls.
Nožēlojama situācija.
Ie Vish
Lapas īpašniece ir pretrunā savam sacītajam TV un reālajiem darbiem, tas besī. Tieši tēlošana. Pa 50 eur var nopirkt skaistas lietas bez zīmolu uzrakstiem. Tas ir mans viedoklis.
Kāpec sacepos, jau pastāstīju - meklējot sadaļā somu pārāk daudz lec ārā termins replika, latviski būtu - viltojums un baigais bizness laist uz rinķi viltojumu. Parasti iesmeju par sludinājumu, kur par viltojumu prasa 50 eur, nu tas ir smieklīgi. Šoreiz tiešām meklēju somu, ne dārgu un ne zīmolu, jo tās ir dārgas, bet arī kauns pirkt un staigāt ar viltojumu. Tas ir mans viedoklis.

Attiecībā par to ka daļa neuzskata to par noziegumu, paskaidrošu. Iedomājaties, ka Jūs uzšujat kleitu ko pārdodat pa 100 eur, iegūstat 100 eur. Bet kāda cita uzšuj tādu pašu kleitu, ar jūsu vārdu un pārdod pa 50 eur. Vairums pērk viņas kleitu ar jūsu vārdu. Rezultātā jūs iegūstat 0 eur, bet viņa, kas parakstās ar jūsu vārdu 50 eur × pircēju skaits. Un jums nebūtu škrobe? Joprojām liktos, ka ok? Un atbalstītu internetvietni kur vēl vieglāk iegādāties jūsu viltojumu? Primitīvs piemērs, bet būtība tāda.
janetajumtina
Gribu piemetināt to,ka diemžēl,lai cik spožs būtu bijis Andeles sākums,tad pašlaik tas ir atstāts pašplūsmā. Zinot,cik andelei ir ntie sia,ntie tūkstoši parādu,tas viss ne par ko labu neliecina,nerunājot par komunikācijas spējām,attieksmi pret lietotājām. Es pat nebrīnītos,ja kādu dienu šo lapu vienkārši aizklapētu,jo tāpat uzlabojumus veikt neizdodas vai kādreiz iedziļināties tajā, kas šeit notiek vai nenotiek. Skaistie laiki ir beigušies,kas mani personīgi diezgan apbēdina. Ceru,ka kļūdos un notiks kāds pārsteigumu pilns sprādziens no andeles puses,labā nozīmē! :)
Tā,lai darbi runā vairāk par vārdiem.
D K
Nu lūk, tā arī ir atbilde uz visu šo "cepienu".
Lai kaut kas mainītos, jācīnās ar feiku ražotājiem, ne pārdevējiem!
Ja cilvēkam galva nav tikai dekoratīvs pielikums pakaļai(sorry), tad katrs pats ir spējīgs izlemt,ko, kad un kāpēc viņam pirkt...vai nepirkt.




andele.mandele
100% piektītu. Ja cilvēkam dod iespēju daudz reiz lētāk iegādāties kāda populāra zīmola 1:1 kopiju, zinot to ka Latvijā algas ir ļoti mazas un viss pārējais dărgs, tad protams ka pirks arī pakaļdarinājumus. Nejau cilvēkiem par to būtu jaukanās, ka ir iespēja ko tādu iegādāties. Ārzemēs pilni veikali ar pakaļdarinājumiem, kurus var iegādaties jebkurš.
kristata
Par kādām ārzemēm iet runa, sakot ka veikali ir pilni ar pakaļdarinājumiem ? Ja runa ir par Āzijas valstīm tad piekrītu, jo tie ir arī šo kreiso preču ražotāji, bet rietumu valstīs cīnās pret šo rūpalu. Nav tādu 1:1 kopiju.Ja arī ir pietuvinātas augstas kvalitātes kopijas oriģinālam, tad tās noteikti nemaksā 50,-EUR. Neviens pakaļdarinājums nebūs taisīts no tāda pat materiāla kā oriģināls un vienmēr būs atrodamas atšķirības. Tepat Andelē redzu preces kuras tirgo bez norādes 'replika', bet jau ar neapbruņotu aci var redzēt, ka tie ir 'feiki'.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.