Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Tirgo sekend hend iegādātu apģērbu!

Lūgums portālam izveidot iespēju norādīt-iegādāts sekend hand veikalā! Tikko iegādājo kāzu bolero apmetnīti, kur pārdevēja bija norādījusi- lietots, lieliskā kārtībā! Saņemot preci biju nenormāli vīlusies!!! Izmesti 15 eur!!! Apmetnis, var redzēt, ka stipri antīks. No ārpuses vēl ok, bet iek'pusē padusēm dzelteni pleķi, un oderes apakšmla vismaz 2 vietās ar caurumiem!!! Nu vajadzētu būt taču kaut kādam godīgumam???? Arī sarakstē pārdevējai jautāju- vai jaciņa kā jauna?!!!
janetajumtina
Es teiktu,ka problēma ir tajā,ka preces stāvoklis nav atbilstošs noradītajam,nevis problēma,ka tas ir no ''second hand(sekend hend??)''. Arī radās jautājums kādēļ 15 eur,ja pārdevējas profilā prece maksā 5 eur. Lieki teikt,vienalga par kādu summu,nav jāiesmērē preces ar slēptiem defektiem.

sara7
Tas bija cits apmetnis, diemžēl jau arhīvā. Tā kā, meitenes viss ok :) Ar to tirgotāju sazinājos, bildes viņai nosūtiju, un arī radām kompromisu, tā kā publisks fui viņai nebūs. Varbūt nebija oderi izvērtusi uz āru , un neredzēja, tāpēc arī rakstiju vispirms viņai pašai.

Un ja interesē apmetnis pa 5eur, tad to pirku mazmeitiņai priekš spēlēšanās. Tā kā, cienijamās dāmas, ceru, ka atbildēju uz Jūsu satraukumu, kas un kāpēc , un par cik ir pirkts :)
D K
Tā humpalu opcija būtu ļoti noderīga, tikai, ļoti šaubos, vai kāda to izmantotu.
Pa lielam, tās masveida humpalu tirgotājas jau ir zināmas,tām visām uzlieku "nerādīt šī lietotāja pērles"😄
Bet, vienmēr uzrodas jaunas, kas tirgo sava skapja saturu ar 80+ lietām, sākot no xs līdz xxl😁
Nu negribu es skatīties uz tām vecmodīgajām lupatām un zīmoliem, kas sastopami tikai humpalās!
Nav nekāda māka, nopirkt lielo humpalu maisu, un pārdot vienu lupatu par visa maisa cenu!
D K
Es tā daru?! Ak, paldies- vismaz sasmējos!😄
Jums gan, Lilita, šajā jautājumā, labāk būtu paklusēt.
Es gan nevienu te vārdā nesaucu, jo nav manā stilā aizvainot cilvēkus, bet ja nu kāds atpazīst sevi...
L. B.
House of Andelemandele

Andelē jau 2 gadus, 5 mēnešus Pēdējo reizi manīta šodien, 16:50 763 pērles
D K -kā tad,godīgiem cilvēkiem ir visas tiesības izteikties.Ja neesam sadarbojušās un personīgi mani nepazīstat aizvainošana nevietā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.