Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pasta stacijas kods - kā to lietot?

Sveika, es pirmo reizi gribu izmantot Pasta stacijas kodu, ko nopirku šeit ar "Mans maciņš" palīdzību. Man iedeva PS kodu, ko ar šo darīt tagad? Ievadīt pasta stacijas pakomātā, bet kā aizpildit saņēmēja datus, kā dabūt uzlīmi, vai tas būs viss pašā pakomātā jādara? Nekad ar to nebiju saskārusies, tikai Omniva. Palīdziet, lūdzu :) Paldies jau iepriekš.
anna-kocina
Labdien!
Es pārdienas atpakaļ arī pirmo reiz šo lietu izmēģināju. Pavisam elementāri, pēc iegādes dodies uz pakomātu, un spied opciju apmaksas kods, ievadi visu info kā parasti, un beigās nospied - apmaksa ar priekšapmaksas kodu, kuru attiecīgi arī ievadi, uzlīmi nedod, durtiņas atveras- viss kā parasti. Uz tel. atnāk sms ar visu info, sūtijuma reģistrāvija, un izsekojamības kods.
Lai veicas!
snorkes-jaunkundze
Sveiki!
No savas puses personīgi iesaku tomēr uz paciņas kaut vai ar marķieri uzrakstīt saņēmēja tel .nr.un pakomāta adresi.Cik saprotu citreiz kurjeram steigā aizmirstas uzlīmēt uzlīmi un tad paciņa turpat pasta stacijas šķirošanas punktā paliek līdz viņu sāk meklēt.Pati esmu zvanījusi un meklējusi kāpēc paciņa kavējas un tad prasa paciņas aprakstu un vai kas nebija rakstīts virsū.Kaut arī nekur nav norādīts ka vispār pašam kas jāraksta virsū.
mimi
Jā, es arī vienmēr uz paciņas vēl uzrakstu saņēmēja adresi un telefona numuru, tas tā drošībai. 😊
Pasta stacija ja man agrāk nepatika, tad tagad liekas daudz labāka un ātrāka par omnivu.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.