imya_rozi - krāpniece?

Pieteicos uz paraudziņu komplektu pie imya_rozi, pārskaitīju uzreiz arī naudu. Bet pēc tam komunikācija apklusa. Pēdējā skopā info bija,ka izsūtīs pirmdien. Tālāk klusums.Sludinājums bloķēts. Redzu,ka portālā bijusi, bet uz vēstulēm neatbild. Nauda nebija liela, bet skumji vienalga. Pirmoreizi šitā iekritu. laikam jau nebūs ne preces, ne naudas. Esiet uzmanīgas! Jauku dienu!
R.B.
katram pārdevējam var gadīties pa vienam vai pārītim ne īpaši gudru pircēju, tāpēc viena atsauksme, uzskatu, nu nemaz nav vērā ņemama, bet daudzas negatīvas atsauksmes, reģistrācijas ilgums andelē, preču dažādība un komunikācija gan ir ārkārtīgi svarīgas
mandyy
Es arī pārskaitīju naudu un nosūtīju pašas noformētu Omniva kodu, teica, ka izsūtīts, bet skatos, ka pakomātā nekas nav ielikts.
Vakar uzrakstīju kad izsūtīs?? Bija ienākusi/cis online, pat ievietots jauns sludinājums, bet vēstuli nelasa.
Naudu pārskaitīju uz kaut kāda vīrieša kontu, tad nu īsti nesaprotu kam tas profils vispār pieder..
ie.u.
Un šis sludinājums ir bloķēts. Patīk cilvēkam viegla nauda. Kādam kaut ko nosūta, kādam nepaveicas. Varbūt viņai šī nauda bija vairāk vajadzīga nekā man šobrīd. Uz veselību! Bet rūgtums ir!
mandyy
Man tas rūgtums mazliet lielāks - 12€ un labi, ka par Omnivu vēl nemaksāju.
Pagaidīšu vēl 1 dienu, ja nereaģēs, tad labi tas nebeigsies. 👍 Nevajag klusēt, kāda starpība summai, kaut vai 1€, bet sveša persona nav tiesīga pievākt svešu naudu un čakarēt cilvēkus. Iespējams vairākas jau šādi iekritušas, vienīgi mazliet jocīgi, ka 2019. gadā atsauksmes ir labas, kā arī pirmspēdējā atsauksme ar ck apakšveļu pozitīva, acīmredzot meitene saņēma. Kaut kāds sviests, interesanti kā šis beigsies.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.