Es neesmu sapratusi, kāpēc daudzām pārdevējam tik grūti ir noformēt sūtījumu mājas lapā.
Piesakos pērlei un pa omnivu prasa pilno cenu. Pie tam tagad, noformējot pie sūtījumu - cenas ir paceltas.
Kāpēc man jāmaksā 3.19 EUR, ja sūtījumu var noformēt par 2.30 EUR
Parastā atruna ir, ka nemākot noformēt mājas lapā sūtījumu.
Ne visiem mājās/darbā printeris. Ir arī cilvēki, kuri tiešām ne pārāk draudzējas ar tām interneta un tehniskajām lietām. Var uzreiz vēstulē uzrakstīt par atlaidēm un kā lietot.
Nu redz es to nezināju ka var arī tikai kodu :) Mācos. Te vel rakstīja ka pats varot nopirkt to kodu un iedot pārdevējam. Var informēt pārdevēju par visādām iespējām, dažreiz jau cilvēks tiešām nezin un mācās.
Redz,ir jau starpība-nemāku vai mācos! Manuprāt,mācīties kaut ko jaunu darīt ir forši!
Pa lielam tur vispār nekā sarežģīta nav,jo viss jau ir pateikts priekšā soli pa solim. :)
Mammai vienreiz kaut ko pasūtīju uz omnivu. No sākuma viņa dusmojās, dabūju skaidrot ka tur ir vieglāk nekā ar bankomātu. Soli pa solim ka būs sms, ka durtiņas attaisīsies, ka pašai durtiņas būs jāiztaisa. Kur nu vel prasīt no viņas tikt galā ar datoru. Bet tā jau ir cita paaudze, lielākā daļa gan jau te ir jaunāki.
Ilzilze nav nepieciešams printeris🤷♀️ tev uz sms atnak kods, kurš jāievada omniva pakomātā un pakomāts pats izprintē uzlīmi. Tiešām onlainā vieglāk un ātrāk nekā pie paša omniva pakomāta. Tāpēc, ja cilvēks neprot nopirkt onlainā, es nopērku un nosūtu to kodiņu, kas sūta paciņu, viss ļoti vienkārši ;)
DPD paku skapji šobrīd arī ar Andelemandele kodu ir lētāk - 1,60€
Paldies viss darbojas, M dpd's skapis maksā 2.79
Piesakos pērlei un pa omnivu prasa pilno cenu. Pie tam tagad, noformējot pie sūtījumu - cenas ir paceltas.
Kāpēc man jāmaksā 3.19 EUR, ja sūtījumu var noformēt par 2.30 EUR
Parastā atruna ir, ka nemākot noformēt mājas lapā sūtījumu.
Pa lielam tur vispār nekā sarežģīta nav,jo viss jau ir pateikts priekšā soli pa solim. :)