Omniva

Sakiet ludzu ir omnivai sobrid atlaižu kods?🧐
relaco
Man arī bija jautājums par DPD un saņēmu šādu info:
eserviss.dpd.lv
Internetā jānoformē paka ar kodu Andelemandele lieliem burtiem un tad visiem izmēriem 20% atlaide. Mazā kaste, kas 7,5cm platumā tad tagad 1,60€, vidējā 17 cm 2,79€
Vienīgā neērtība, ka pašai jaizprintē noformētā lapa un jālīmē uz pakas, bet pie pakomāta viss viegli un ātri 🙂
innuendo
Nevienu reizi DPD neizmantoju... Sakiet, vai īsti vajag patstāvīgi mājās adresu karti (uzlīmi) drukāt? :( Iepriekš domāju, ka visiem pakomātiem ir uzlīmju printeris...Jo ja printera mājās nav, tad būs grūti nosūtīt paku caur DPD :D Pašlaik sanāk izdevīgāk izmantot DPD servisu lieliem sūtījumiem (apavi, virsdrēbes utt), bet šis stāsts par uzlīmēm oO
elinabadune
Man dažreiz ir tā, ka es nezinu, ka konkrētajā brīdī Omnivai ir atlaides. Nekas speciāli nelūdzu maksāt pircējam augstāku cenu. Vienmēr cenšos piedāvāt un noformēt lētāko piedāvājumu. Ar Pasta staciju Andelē līdz šim bija 1,85 EUR, bet Pasta stacija nav visās pilsētās un vairākas reizes man ar to ir bijušas arī aizkavēšanās.

Nezināju, ka DPD arī Andelē var dabūt atlaidi!
janetajumtina
bet nav jau konkrētu brīžu Omnivas atlaidēm,tās ir vienmēr. Vai tad nav? Vienmēr esmu pirkusi tikai ar atlaidēm.
Protams,te strādā arī cilvēcīgais faktors,ka visi var nezināt un tas ir tikai normāli.
Tādā ziņā šie forumi strādā nevainojami,jo var ''iesūkt'' visu nepieciešamo informāciju,kuru nācies palaist garām.
etija-78
Es arī gribēju caur Mana Omniva noformēt ar atlaidi Maijs20,viss itkā ok,bet man ir SEB banka un kad nonācu līdz maksai,tad ir jāapstiprina kādi 5 punkti kas atļauj Swedbankai itkā apskatīt,kontrolēt...kontu(neatceros precīzi jo pāris dienas atpakaļ lasīju un neuztaisīju foto)bet kaut kā tas mani nobiedēja un veicu apmaksu par 2.88.Varētu man zinātāji izskaidrot cik tas droši😉
Ir jau interesanti Omniva.lv viena cena atlaižu kodu neņem pretī,bet norēķinies caur bsnku kā parasti,tad tur pat ManaOmniva,atbalsta atlaižu kodu bet norēķināšanās pavisam savāda.Paldies par atbildēm.
ievaj
Ar Omnivu viss vienmer forši-ar %kodu noformeju interneta, un sutu. Bet vajadzeja liela izmera paku sutit- nopirku tepat Andele ar atlaidi Pastastacijas kodu. Un pie pakomata to neatpazina... nacas zvanit un caur telefonu ar pastastacijas operatoru attalinati risinat- ilgi un cakarigi... bet operators bija loti atsaucigs un sazvaniju atri.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.