Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

ANDELEMANDELE GRAND 2016

Sveiki! Piedalos pirmo reizi,tādēļ līdz galam neesmu visu sapratusi! Kur var samaksāt par dalību ,ja mans dalības pieteikums ir apstiprināts ? Gaidīju uz e-pastu vēl
kādu ziņu,bet neesmu vēl sagaidījusi un cik lasu,tad nav jau pirmā reize. Un ja uz vienu galdiņu esmu es un palīgs, vai arī palīgam par dalību jāpiesakās un arī jāmaksā šie 10€?? Lūdzu apskaidrojiet mani! :)
Inesse Petrojanceva
Sveika! Parasti pēc pieteikšanās atsūta maziņu info e-pastu, un vēlāk ar konkrētu informācijum kurā ir izklāstīts līdz kuram datumam jāsamaksā tie 10 Eur. Uz andelimandeli grand 2016 atradu info: Dalības maksa tirgotājiem: 10 EUR, pēc 01.09. dalības maksa 15 EUR. Ieejas biļetes apmeklētājiem iepriekšpārdošanā: Šķūņu ielā 15, Vecrīgā, katru dienu no plkst. 11:0-21:00. Tie 10 Eur attiecās gan uz tevi, gan uz tavu palīgu. Papildus nekas nav jāmaksā. Kad maksāsi naudiņu, tev iedos 2 aproces - tev un palīgam.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.