Krāpniece

13.05. iegādājos sporta pulksteni no zukss27, naudu skaitīju cik saprotu uz dēla kontu Valters Dakstiņš, LV95HABA0551044013900. Šobrīd pēc šā meklētās info tā spriežu. No sākuma teica, ka izsūtīs pēc dažām dienām, jo pakomāts nav tuvumā, pēc tam bija atrunas, ka pilns pakomāts, lai es neuztraucos, jo nav krāpniece. Šobrīd ir pagājušas gandrīz 2 nedēļas, pulksteņa nav, naudas nav. Šodien viņai rakstīju ziņu, ka vērsīšos policijā, ja neatgriezīs naudu. Vienīgais ko man bezkaunīgi atbildēja bija - labi un nomainīja profila bildi.
zelta-zivtina
Labdien. Pēc foto redzams,ka šo pulksteni viņa ir nopirkusi 2019.10.10. un tagad šo preci pārdeva -jūs samaksājat naudu,bet preces nav. Skumji,AM saradušies krāpnieki. Rūpīgāk varbūt vajag paskatīties citu pircēju atsauksmes-pirms pārskaitīt naudu. Jāvēršas ar iesniegumu policijā.
maija1984
Sveika! Ieliec viņas profila linku šeit, lai visi redz varoni. Tāds Valters Dakstiņš ir Facebookā, ja kas, varbūt arī varonīgo māmuli var atrast un ielikt profila linku arī Facebooka krāpnieku grupā, lai izbauda publicitāti.

Bet, jā, raksti iesniegumu policijā. Tādu indivīdu dēļ drīz vairs neviens nevēlēsies pirkt no jaunpienācējiem, kuriem vēl nav atsauksmju.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.