OMNIVA PIEGĀDE

Sveiki! Vai man vienīgai kavējas pasūtījumi ar Omnivu pēdējā laikā, kaut arī preci izsūtu tajā pat vai nākamajā dienā? Un kā sāku pabakstīt Omnivu, tā uzreiz 5min un sūtījums ir pie saņēmēja. Nākas rakstīt katru dienu sievietēm un atvainoties par to, ka piegāde ir tik ilga, kas rada lielu stresu, jo ir neērti, jo sazin vai cilvēks tic vai arī domā, ka esi krāpnieks, kas piesavinās naudu un meklē dažādus attaisnojumus, lai preci neizsūtītu? Par Pasta staciju vispār klusēju...
alisone7
Man bija atnācis sūtījums. Tajā pašā dienā neizņēmu. Nākošā dienā Omniva atsūta SMS, lai pēc iespējas ātrāk izņem sūtījumu, lai atbrīvo skapīti, kaut turēt varu 7 dienas.
zelta-zivtina
Sveiki. Manuprāt ir cita problēma-pakomāti stāv pilni ,jo man vajadzēja nosūtīt un no 3-jiem omnivas pakomātiem Jēkabpilī, tikai vienā sanāca to izdarīt. Vienkārši cilvēki nav izņēmuši sūtījumus.
janetajumtina
Varu ļoti apšaubīt,ka pēc epasta vai zvana uzreiz pēc 5 min piegādā tikai tādēļ,ka ir pabakstīts,jo nezinu vai tas fiziski maz būtu iespējams,ka kurjers stāv pie pakomāta,speciāli neievieto paku un pēc zvana ir tāds ''eh,nu labi'' :D
Protams,ka Omnivai gadās lēnākas piegādes,tas viss ir covid sakarā,bet pircējam nekad nav pamata uzskatīt,ka pie tā ir vainīgs pārdevējs,jo jebkurš pārdevējs savam pircējam iedod izsekošanas kodu,lai vadās pēc tā un redz,ka paka ir ceļā. :)
Satraukumam nav pamata vispār un īsti nevajag katru dienu rakstīt pircējam,atvainojoties,katrs pats pēc koda var sekot līdzi savai paciņai.
kristines_perles
Es ar Rīgā... saprastu, ja kaut kur tuvu robežām, nu būsim godīgi - viss var notikt, cilvēciskie faktori un dažādas citas ķibeles, okej, bet ja no Rīgas uz Rīgu un ka jāgaida aptuveni nedēļa, UN, ka nav pirmā reize... dīvaini...
signe1108
Šobrīd mana paka ir noklīdusi jau no 6.06. Rakstās - nodota kurjeram 9.06. 4 no rīta un tā arī nav piegādāta, viss tepat Rīgā. Vakar nevarēju Omnivu sazvanīt, šodien sazvanīju, solījās piegādāt. Bet vēl nav.
Commenting on this topic is closed.